Chill total cu noul URSUS COOLER Red Orange

URSUS își extinde gama prin lansarea URSUS COOLER RED ORANGE – un mix de bere fără alcool și limonadă cu suc de portocale roșii. URSUS Cooler Red Orange îmbină perfect gustul berii şi cel al limonadei cu suc de portocale roșii, adresându-se consumatorilor care vor o băutură răcoritoare pentru momentele de chill total din timpul zilei, din perioada verilor călduroase dar nu numai.

Noul URSUS Cooler Red Orange este un mix de bere făra alcool, creat special pentru iubitorii berilor cu arome care doresc să se relaxeze și să se răcorească cu o băutură fără alcool, dar fără să renunțe la gustul bogat al berii URSUS.
La nivel de imagine, noul sortiment URSUS Cooler Red Orange vine cu un nou logo minimalist și un ambalaj în culori vii care completează experiența proaspătă și răcoritoare, sporind astfel vizibilitatea şi diferenţierea la raft a produsului.

URSUS Cooler Red Orange beneficiază și de o nouă campanie de comunicare dezvoltată sub conceptul “Chill total”, care se axează pe momentele bine-meritate de chill-total în care consumatorii se pot bucura de o deconectare deplină alături de o bere răcoritoare.Noul sortiment  este deja disponibil în lanțurile de comerț modern și tradițional din toată țara, precum si în locațiile de tip Horeca, în mai multe variante de ambalaj: sticlă returnabilă de 500 ml, doză de 500 ml și pachet de 4 doze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod