Pantofi sport înfloraţi pentru fete cochete. Ţie îţi plac?

Șașe modele iconice Nike au fost transformate cu printuri florale alese de la magazinul istoric Liberty London din Carnaby Street,Londra, fiind valabili să fie personalizați atât online cât și

Șașe modele iconice Nike au fost transformate cu printuri florale alese de la magazinul istoric Liberty London din Carnaby Street,Londra, fiind valabili să fie personalizați atât online cât și în magazin.


Ai de ales între şase modele clasice Nike, pe care le poţi "picta" după bunul plac. Printurile florale pe care le poţi alege pentru pantofii tăi sport au fost selectate de la renumitul magazin Liberty London din Carnaby Street, Londra şi le poţi aplica atât online (pe site-ul oficial Nike) cât şi la magazinul Nike din Paris (asta dacă ţi-ai programat o vacanţă în minunatul oraş).

Modelele sunt numai bune pentru sezonul cald şi perfecte pentru ţinutele vesele de vară (chiar şi pentru rochii vaporoase).

Culorile sunt variate, de la roz, roşu până la mov, verde, navy sau sky blue aşa că, ne putem juca în voie.

Aşa că, în această vară putem să ne bucurăm de comoditatea pantofilor sport, dar şi de frumuseţea printurilor florale. Şi nu numai la sală sau atunci când alergăm, ci şi atunci când ne plimbăm prin oraş sau chiar şi la birou, în zile mai lejere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod