Sarah Jesica Parker devine designer, îşi lansează propria linie de pantofi

Obsesia actriţei Sarah Jesica Parker pentru pantofi este bine cunoscută. Vedeta are o adevărată colecţie de încălţări şi recunoaşte că nu se poate abţine atunci când vede o pereche care

Obsesia actriţei Sarah Jesica Parker pentru pantofi este bine cunoscută. Vedeta are o adevărată colecţie de încălţări şi recunoaşte că nu se poate abţine atunci când vede o pereche care îi place.

Şi pentru că pasiunea ei pentru pantofi nu este un simplu moft şi nici o "aventură trecătoare", Sarah Jesica Parker s-a hotărât să transforme dragostea ei pentru pantofi într-o adevărată afacere.  Cu alte cuvinte, a trecut la următorul nivel. Un nivel la care orice iubitoare de pantofi şi-ar dori să treacă (sau cel puţin aşa cred eu), lansarea propriei linii de pantofi.

La 15 ani de la lansarea celebrului serial, "Sex and the City", Sarah Jesica Parker duce mai departe povestea femeii îndrăgostită de pantofi şi trece la un alt capitol.

Alături de ea va sta George Malkemus, CEO al brand-ului Manolo Blahnik. Cu ajutorul lui, SJP va da viaţă acelor perechi de pantofi la care vedeta a visat mereu.

Sunt foarte curioasă să văd ce o să iasă din "mânuţele" vedetei, mai ales că, din punctul meu de vedere, Sarah are o atracţie pentru pantofii spectaculoşi care reuşesc să scoată din anonimat şi cea mai banală ţinută. Tocmai de aceea mă aştept ca întreaga colecţie să fie una "wow!". Aştept cu nerăbdare să văd primele piese care vor apărea la începutul anului viitor şi care, se pare, se vor vinde la preţuri pornind de la 300 de dolari perechea.

Tu ce părere ai, se va descurca Sarah în rolul de designer de pantofi?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod