Mihaela Rădulescu şi obsesia ei pentru pantofi. Ce modele preferă?

De câteva săptămâni, Mihaela Rădulescu a început să ne povestească pe un blog despre micile ei plăceri vinovate, întâmplări din viaţă, dorinţe şi obiceiuri. Iar la

De câteva săptămâni, Mihaela Rădulescu a început să ne povestească pe un blog despre micile ei plăceri vinovate, întâmplări din viaţă, dorinţe şi obiceiuri.


Iar la capitolul "My Guilty Pleasures", pantofii ocupă un loc de cinste (ceea ce mi se pare firesc, prietenii ştiu de ce). Mihaela este o mare iubitoare de pantofi, iar asta se ştie încă de pe vremea când trăia în ţară şi apărea la evenimente sau la emisiuni cu unele perechi cu adevărat memorabile. Aşa că, nu mă miră că unele postări sunt dedicate pantofilor.

"Cred în puterea pantofilor de a-ţi schimba mood-ul şi de a da idei chiar şi celor mai plictisite fiinţe.

Exagerez uneori cu înălţimea tocului, dar ştiu că un pantof bine plasat în prelungirea unei gambe duse la sală, face minuni", spune vedeta... şi nu o pot contrazice.

Pantofii cu toc au, într-adevăr, această putere magică de a schimba imaginea unei femei într-o secundă. Iar dacă vorbim despre nişte pantofi spectaculoşi, aşa cum sunt încălţările Dolce&Gabbana pe care Mihaela le-a purtat la o şedinţă foto, atunci putem spune că hainele sunt inutile. "Cei din fotografie sunt aşa de …dramatici şi expresivi, încât i-am pus ca pe bibelouri, pe-un dulap.

Sunt complicat alcătuiţi, dar atât de promiţători pentru o seară cu final surprinzător", scrie Mihaela.

Vedeta recunoaşte că pasiunea ei pentru pantofi s-a transformat într-o obsesie şi că are mult prea multe perechi de pantofi, dar asta nu o împiedică să-şi dorească altele noi. "Declar pe propria răspundere că-s obsedată de pantofi şi că am mult mai mulţi decât e legal, pentru o femeie care nu prea iese seara din casă". Vouă cum vi se par pantofii Mihaelei. Vă plac?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod