Ținute pentru vara 2020. 60 de idei din care să te inspiri

Ne bucurăm iar de libertatea de a ne plimba, de a ne relaxa în aer liber și a ne întâlni cu prietenii. După ce ai stat două luni în pijamale (recunoaște!) sigur vrei să-ți scoți de la „naftalină” cele mai frumoase ținute de vară și să investești în piese noi, în tendințe.
Bucuria de a purta haine frumoase, în care te simți elegantă și feminină, nu poate fi egalată. Iar dacă vrei să încerci ținute cât mai variate și interesante, vara este sezonul perfect. Tendințele pentru această vară includ rochiile maxi vaporoase, topurile cu umeri și mâneci voluminoase, jeanși cu aspect retro, imprimeuri variate, precum tie dye, animal print sau buline polka.

Iată câteva piese pe care să le porți vara aceasta, dar și combinații vestimentare la care fashionistele apelează des:

Jeanșii de tip bermude


Pantalonii scurți de blugi au fost înlocuiți în acest sezon de jeanșii de tip bermude, care ajung până deasupra genunchilor.
Sunt mult mai confortabili și ușor de purtat decât blugii foarte scurți. Îi poți asocia cu maiouri, topuri scurte sau cămăși cu umeri supradimensionați.

Imprimeurile colorate


Imprimeurile florale mici, în culori intense, dar și printul tie-dye multicolor se potrivesc perfect cu zilele însorite de vară. Alege tricouri cu model tie-dye pe care să le porți cu jeanși în stil retro sau rochii scurte și largi cu imprimeu floral colorat, asociate cu pantofi sport albi. Sunt două combinații vestimentare deja populare pe Instagram, pe care fashionistele le poartă des în acest sezon.
 

Rochii din materiale organice


Rochiile din in, din pânză topită sau cânepă se numără printre piesele vedetă ale acestui sezon. Au de obicei culori naturale și nuanțe delicate de alb, crem, galben unt sau bej, iar croielile sunt foarte simple și largi. Merită să investești într-o astfel de rochie sezonul acesta. Vei descoperi că este atât de confortabilă încât nu îți vei mai dori să o dai jos.

Topuri cu mâneci bufante


Fie că este vorba de topuri sau rochii, mânecile voluminoase se anunță un element definitoriu pentru moda acestei veri.
Dacă în sezonul trecut purtam în special topuri cu umeri supradimensionați și rigizi, în această vară este vorba despre volum fluid și material lejer. 

Pantaloni largi, din materiale subțiri


Pantalonii largi și lejeri sunt excelenți pentru ținutele de vară. Alege un model cu talie înaltă pe care să-l asortezi cu topuri scurte. Vei alungi vizual silueta. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod