Se poartă maiourile asimetrice, cu un umăr gol: 6 ținute în care să le incluzi

Maioul cu un umăr gol poate fi numit piesa vedetă a acestui sezon. Este topul preferat al multor fashioniste și alegerea ideală pentru zilele caniculare.
Trendurile de la sfârșitul anilor '90 și începtul anilor 2000 au devenit iar populare, iar printre ele se numără și maiourile asimetrice. Sunt incluse tot mai des în ținutele lor de către fashioniste și celebrități, devenind astfel piese de bază din outfit-urile pe care purtăm în această vară. 

Iată șase moduri în care să incluzi maioul cu un umăr gol în ținutele tale:


Look monocromatic

Ținutele monocromatice sunt modalitatea simplă prin care poți face ca un look să pară mai scump și sofisticat. În plus, este mult mai simplu de pus în practică decât unul care include diferite imprimeuri.
Un truc util pentru a atrage atenția asupra zonei pe care vrei să o evidențiezi este acela de a purta în acea zonă nuanța mai deschisă. Sezonul acesta se poartă tonurile de verde, deci poți combina două trenduri în aceeași ținută, precum fashionista Caroline Jeun.

Citește și: 8 greșeli pe care să le eviți când porți colanții


Maiou cu un umăr gol și pantaloni cu talie înaltă

Dacă vrei o ținută care să aibă un aspect elegant, asociază topul asimetric cu un umăr gol cu o pereche de pantaloni din stofă cu talie înaltă. Alege un maiou într-o nuanță neutră și bagă-l în pantaloni pentru a alungi vizual silueta.
Este varianta ideală de a include acest top în outfit-uri ce par sofisticate și feminine.

Maiou scurt și pantaloni cu talie înaltă

Topurile scurte și cele decupate sunt un trend important al acestei veri și se aplică și în cazul maioului asimetric cu o singură bretea. Pentru a purta maioul scurt în ținute șic, asociază-l cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Vor expune numai o mică parte din abomen, iar rezultatul este un outfit modern și cool.

 

Maiou asimetric cu imprimeu

Cele mai populare maiouri cu un umăr gol în prezent sunt cele albe, negre sau în culori bloc, dar asta nu înseamnă că printurile nu sunt trendy.
O metodă simplă de a purta un top asimetric cu imprimeu este să respecți regulile de mai sus - optează pentru pantaloni cu o croială elegantă și alege varianta monocromatică.

Combină diferite printuri

Dacă îți plac look-urile îndrăznețe și nonconformiste, include două imprimeuri diferite în ținuta ta cu maiou asimetric. Fashionista Nnenna Echem demonstrează că două printuri complet diferite pot arăta perfect împreună. Ea a asociat un maiou asimetric cu dungi ombre cu o pereche de pantaloni cu imprimeu zebră.

Când nu știi ce să alegi, optează pentru culori închise, neutre

Atunci când nu știi cum să incluzi maioul cu un umăr gol în ținutele tale, varianta care nu dă greș niciodată este asocierea a două culori închise.
Poți alege și varianta all-black, care este întotdeauna una clasică și elegantă. Poți purta și două nuanțe închise diferite, însă stilul monocromatic este cel mai simplu de obținut.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod