8 greșeli pe care să le eviți când porți colanții

Colanții nu mai sunt de mult timp piese vestimentare rezervate exclusiv activităților sportive.
În special în perioada pandemiei, au devenit piese de bază din ținutele noastre și există o mulțime de modalități interesante de a-i purta în fiecare zi. Fashionistele și vedetele sunt dovada clară că putem include colanții în numeroase ținute trendy.

Iată câteva greșeli pe care să le eviți când porți colanți:


Alege colanți cu talie înaltă

Colanții cu talie joasă sunt mai potriviți pentru activități sportive și mai puțin pentru ținute casual. În schimb, colanții cu talie înaltă ascund pernuțele de grăsime din zona șoldurilor și te fac să pari mai suplă. De asemenea, creează un efect vizual de alungire, mai ales atunci când îi porți cu topuri scurte.

Citește și: 13 femei celebre care și-au descoperit stilul personal. Ținutele pe care le poartă cel mai des


Evită imprimeurile puternice

Printurile cu modele mari și culori intens distrag atenția de la restul ținutei. Pe de altă parte, cu cât imprimeul are un model mai mare, cu atât va adăuga mai mult volum corpului.

Alege în special colanții lungi

Deși colanții trei sferturi sunt în tendințe, este de preferat să îi eviți. Nu doar că scurtează vizual picioarele, dar în același timp le fac să pară mai groase decât sunt.
De aceea este recomandat sa optezi pentru colanți lungi.

Nu îi include numai în ținute sport sau ținute de zi

Colanții arată la fel de bine și atunci când îi incluzi în ținute de seară, nu doar în cele de zi. O pereche de colanți care imită aspectul pantalonilor din piele sau unii într-o nuanță metalică sunt ideali pentru un outfit interesant pe care să îl porți la o ieșire în oraș sau la o petrecere. Asociază-i cu un top elegant și o pereche de pantofi cu toc înalt.

Nu purta colanți sub rochii sau fuste

În anii 2000, purtarea rochiilor și fustelor peste colanți era un trend important atât în rândul vedetelor, cât și al oamenilor de rând. Chiar dacă moda anilor '90 și 2000 a revenit în trend, evita această asociere vestimentară care îți încarcă inutil ținuta și nu îți oferă niciun beneficiu estetic.

Nu asocia colanții cu hanorace lungi

Hanoracele lungi și supradimensionate creează un efect de volum și un contrast puternic cu zona picioarelor atunci când porți colanți. O piesă vestimentară în tendințe care va arăta excelent în asociere cu colanți este topul scurt sau hanoracul decupat.

Evită seturile monocromatice

Un set format din top și colanți este o opțiune bună pentru activități sportive și antrenamente la sala de fitness. Dar nu este un look potrivit pentru o ținută de zi.
Pentru a crea un outfit monocromatic cu aspect modern, asociază colanții cu un top în aceeași nuanță, dar dintr-un alt material decât lycra.

Nu purta colanți de culoarea pielii

Nuanțele precum bej, crem, roz pal și portocaliu deschis nu sunt alegeri potrivite în ceea ce privește colanții. Sunt culori asemănătoare pielii, care atunci când sunt asociate cu colanți, creează iluzia vizuală că nu porți pantaloni. Optează pentru colanți în nuanțe închise pentru o ținută sofisticată sau unii în culori puternice dacă vrei un look statement.

Foto: brightside.me

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod