Pantofii sport din catifea, la modă în primăvara 2018. 11 modele cool

Catifeaua este piesa de rezistenţă în această iarnă, dar şi la primăvară. Ca să faci cele mai bune alegeri, iată ce modele de pantofi sport din catifea se vor purta în primăvara 2018.

O pereche de pantofi sport pot să complete o ţinută şi să-i confere un look fresh şi trendy dacă sunt bine aleşi şi în tendinţe. Pentru primăvara 2018, designerii propun pantofii sport din catifea pentru un look relaxat şi stilat, în acelaşi timp.

 

Cum să cureţi şi să protejezi pantofii sport din catifea?

Ca să întreţii catifeaua şi să o protejezi este bine să foloseşti un spray de protecţie pe care-l găseşti în magazinele cu încălţăminte şi să cureţi cu regularitate pantofii folosind o periuţă de dinţi veche.

 

Iată care sunt modelele de pantofi sport din catifea la modă în primăvara 2018:

1. Pantofii sport din catifea tip gheată

Aceşti pantofi sport din catifea tip gheată sunt o opţiune excelentă pentru o pereche de jeanşi care să nu acopere sneackerşii. Catifeaua albastru închis este uşor de asortat şi se potriveşte pentru o mulţime de ţinute.

 

2. Pantofii sport din catifea neagră cu detalii

Catifea neagră, perle şi fermoar, o combinaţie interesantă pentru o pereche de pantofi sport pe care-i poţi purta cu uşurinţă în ţinute sport sau casual şic.

 

3. Pantofii sport din catifea cu broderie/imprimeu

Un model interesant poate să scoată orice ţinută din anonimat. Alege o pereche de pantofi sportcu broderie sau imprimeu pentru a da o notă interesantă ţinutelor tale!

 

4. Pantofii sport din catifea gri

O alegere perfectă pentru ţinute casual şic sunt aceşti pantofi sport din catifea gri. Poartă-i cu o pereche de pantaloni ţigaretă, un tricou alb sau o cămaşă lejeră albă alături de un blazer negru pentru un look interesant.

 

5. Pantofii sport din catifea cu şiret satinat

Această combinaţie între catifeaua roz cu şireturile din satin dau un plus de feminitatea acestor sneackerşi.

 

6. Pantofii sport cu şireturi din catifea

Dacă nu eşti vrei să investeşti într-o pereche de sneackerşi din catifea, poţi să schimbi şireturile la pantofii sport albi şi să optezi pentru unele din catifea.

 

7. Pantofii sport din catifea cu platformă

Vor fi la mare căutare în primăvara 2018, iar dacă îţi plac acest gen de sneackerşi poţi să-i porţi cu mom jeans sau boyfriend jeans şi un pulover oversize.

 

8. Pantofii sport din catifea cu motive

 

O pereche de adidaşi din catifea cu diverse motive care sunt pe placul tău sunt o alegere bună pentru ţinutele sport şi lejere pentru primăvara 2018.

 

9. Pantofi mules din catifea

 

Dacă ţi-au plăcut şi i-ai purtat în toamnă, atunci poţi să alegi o pereche de pantofi mules din catifea care vor fi la mare căutare în primăvara 2018.

 

10. Pantofii slip-on din catifea 

Pantofii slip-on sunt foarte practici şi comozi. Pentru primăvara 2018 poţi să alegi o pereche de pantofi slip-on din catifea bordo carese potrivesc la ţinutele sport şi casual şic.

 

11. Pantofi sport cu detalii din catifea

O pereche de pantofi sport Adidas Superstar vor fi întotdeauna la modă. Dacă te-ai plictisit de modelul clasic alb cu dungi negre, poţi să alegi o pereche cu detalii din catifea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod