Cum să porți hainele cu imprimeuri puternice. 5 reguli

Piesele vestimentare cu printuri masive, în culori intense, se numără de câțiva ani buni printre cele mai importante tendințe în modă.
Dar dacă îți este teamă să alegi astfel de haine, chiar dacă îți plac, pentru că nu știi cum să le porți, consideră problema ca și rezolvată. Tot ce trebuie să faci este să respecți unele reguli de bază, care se aplică de fiecare dată când alegi o haină cu imprimeuri puternice. Iată care sunt acestea:

Asociază cu alb și negru

Contrastul dintre alb și negru este în sine o declarație grafică, astfel că adăugarea unui print puternic nu mai pare un gest chiar atât de îndrăzneț. Un strop de negru sau câteva elemente albe în interiorul printului pe care l-ai ales au capacitatea de a oferi un plus de armonie lookului tău.
De fapt, o regulă care te va ajuta să ai întotdeauna o ținută impecabilă când poți un imprimeu puternic este aceea de a include în outfitul tău haine sau accesorii în culori care se regăsesc în imprimeul ales.




Poartă imprimeul în asociere cu o bază neutră

Spre deosebire de combinația alb-negru, tonurile nude și cele neutre îi permit imprimeului pe care îl porți să iasă și mai mult în evidență și să devină elementul central al ținutei. Încearcă o jachetă bej peste o rochie cu imprimeu puternic sau o rochie de tip furou de nuanța nisipului peste care să porți o haină cu un print în culori intense.




Folosește o culoare de bază

Atunci când imprimeul ales se continuă cumva asupra ținutei în ansamblu, vei obține un look cu un aspect omogen și echilibrat. De exemplu, o haină albă cu modele interesante albastre se va integra perfect într-o ținută all-white.
Toată atenția va fi asupra modelului, întregul outfit devenind astfel o "pânză" care pune în valoare imprimeul.




Alege o culoare emblematică din imprimeul tău

Dacă ești suficient de curajoasă și îți place să atragi atenția prin ținute sofisticate, atunci poți încerca un truc foarte interesant. Alege o culoare puternică din imprimeul tău și compune o ținută care să includă o piesă vestimentară în această nuanță. Rezultatul va fi unul spectaculos! Este important să alegi exact același ton al culorii din imprimeu, altfel ținuta este compromisă.




Optează pentru accesorii minimaliste

O haină cu un imprimeu care atrage toate privirile este, fără îndoială, elementul central al unei ținute. De aceea nu ar trebui să-i faci "concurență" purtând accesorii masive sau pe cele de tipul statement.
Ai putea obține un look mult prea încărcat. Alege accesorii discrete, în tonuri neutre, care lasă imprimeul să fie starul ținutei tale.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod