6 ţinute sofisticate inspirate de Meghan Markle

Meghan Markle a devenit peste noapte un adevărat superstar. Toţi ochii sunt aţintiţi asupra talentatei actriţe americane care va deveni anul viitor soţia Prinţului Harry.
Iar ţinutele întotdeauna impecabile ale lui Meghan îi sporesc şi mai mult farmecul. Logodnica prinţului Harry face combinaţii vestimentare rafinate, dar lasă în acelaşi timp impresia unui look natural şi lejer. Tocmai de aceea ţinutele sale sunt surse excelente de inspiraţie. Poţi arăta precum o viitoare prinţesă fără să cheltuieşti o avere pe haine. Iată câteva ţinute pe care să le încerci:

Sacou negru, pantaloni din piele şi pantofi nude cu toc

Chiar înainte de a deveni membră a Familiei Regale, Meghan a atras admiraţia tuturor prin ţinutele sale perfecte. Un look sexy, dar rafinat şi foarte uşor de obţinut este compus din pantaloni mulaţi din piele neagră, sacou negru şi pantofi cu toc în nuanţă nude.




Trench alb, rochie cu croială dreaptă şi pantofi nude

Pozele din ziua în care a fost anunţată oficial logodna dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle ne-au lăsat să descoperim cum va arăta frumoasa actriţă în alb. Meghan a purtat un trench de un alb imaculat, deasupra unei rochii verzi, cu croială dreaptă.
Ţinuta a fost accesorizată cu pantofi cu toc de culoare nude.




Rochie mini în culoare metalică, pantofi cu vârful ascuţit şi clutch

O rochie strălucitoare va atrage imediat atenţia, de aceea este necesar să păstrezi o astfel de ţinută în note simple, aşa cum o demonstrează şi look-ul adoptat de Meghan la un eveniment de modă din anul 2016.




Pulover cu guler înalt, fustă tip trompetă şi cizme din piele întoarsă

Pentru prima sa vizită oficială de după logodnă, care s-a desfăşurat la Nottingham, Meghan a ales o ţinută modestă, dar foarte chic. Aceasta a ales un pulover negru cu guler înalt, în asociere cu o fustă cu croială evazată, tip trompetă.
Ţinuta a fost completată de o pereche de cizme din piele întoarsă.




Cămaşă albă, blugi rupţi şi balerini

Chiar şi jeanşii rupţi şi franjuraţi pot fi incluşi într-o ţinută cu un aer conservator. Meghan i-a asortat cu o cămaşă albă şi o pereche de balerini maro, cu un aspect feminin. Actriţa a purtat această ţinută relaxată la Jocurile Invictus de la Toronto, Canada.




Rochie cu decolteu V, sandale negre şi clutch metalic

Un decolteu în forma literei V avantajează pe oricine, iar Meghan se pare că ştie foarte bine acest lucru. Fosta actriţă a arătat impecabil într-o rochie negră cu croială în stil A, asortată cu sandale cu baretă subţire şi un clutch într-o nuanţă metalică.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod