5 piese vestimentare pe care ar trebui să le cumperi cu un număr mai mare

În mod sigur te-ai confruntat cu această problemă: unele haine au intrat la apă și s-au micșorat, iar altele s-au lărgit și nu îți mai vin bine.
Dar poți rezolva definitiv astfel de situații. Tot ce trebuie să faci este să știi ce piese vestimentare ar trebui să cumperi cu un număr mai mare și pe care ar trebui să le alegi cu un număr mai mic. Iată care sunt regulile pentru ca hainele tale să-ți vină mereu perfect:

Haine pe care să le cumperi cu un număr mai mare


Tricourile
Tricourile de calitate sunt de obicei din bumbac, un material natural care are un procent de strâmtare de până la 20%. Dacă îți cumperi tricouri din bumbac cu un număr mai mare, după prima spălare acestea îți vor veni perfect. În cazul în care îți vin fix pe corp de când le cumperi, este posibil ca apoi să nu le mai poți purta.

Cămășile cu guler
Acestea se strâmtează mai puțin decât tricourile, cu aproximativ 3 procente de-a lungul timpului.
Problema este că nu poți știi exact ce parte a lor va deveni mai mică, fiind compuse din bucăți distincte precum mâneci, umeri, guler etc. Cumpără-le cu un număr mai mare ca să fii sigură că îți vin mereu impecabil.

Puloverele din lână
Fibrele se contractă la spălare și uscare, de aceea va trebui să optezi pentru pulovere din lână ceva mai largi. De asemenea, trebuie să respecți cu exactitate specificațiile de pe etichetă atunci când speli haine din lână. Este un material sensibil, care are nevoie de îngrijire deosebită pentru a arăta impecabil de-a lungul timpului.

Șosetele
Pentru că sunt confecționate din bumbac, șosetele pot intra destul de mult la apă.
Iar șosetele care devin prea mici după spălare nu doar că își modifică forma și arată ciudat, dar îți pot afecta circulația la nivelul tălpilor dacă te strâng.

Rochiile mini de vară
Rochiile scurte de vară sunt absolut perfecte în zilele de vacanță și mai ales în zilele caniculare de iulie. Dar ce poate fi mai trist decât o rochie mini care a intrat la apă și a devenit atât de scurtă încât nu mai poate fi purtată? Cumpără de fiecare dată astfel de rochii cu un număr mai mare, mai ales dacă sunt din materiale naturale precum bumbac sau in.

Haine pe care ar trebui să le cumperi cu un număr mai mic


Blugii
Chiar dacă te chinui un pic să încapi în perechea de blugi la cabina de probă, este recomandat să alegi blugii cu un număr mai mic. De-a lungul timpului, fibrele se lasă, astfel că blugii care la început îți erau strâmți îți vor veni apoi perfect.

Pantalonii de yoga
Dacă au un conținut de spandex de 5 procente, pantalonii de yoga se vor lărgi treptat de-a lungul timpului, pe măsură ce îi porți.
De aceea ar trebui să-i cumperi cu un număr mai mic.

Puloverele din poliester
Acest material se lărgește destul de mult de-a lungul timpului, ceea ce face ca puloverele sau cardiganele din amestec de poliester să își piardă forma. Pentru a fi sigură că vor arăta bine și după câteva spălări, alege haine din poliester cu un număr mai mic.

Dresul
De-a lungul zilei, dresul alunecă treptat și se strânge în zona genunchilor și a gleznelor, astfel că vei simți permanent nevoia să îl tot ridici. Dar dacă îți este cu un număr mai mic, va rămâne fixat cât mai bine întreaga zi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod