Cum să-ți faci cele mai bune fotografii în costum de baie. 9 trucuri

Cum să-ți faci cele mai bune fotografii în costum de baie. 9 trucuri

Este simplu să-ți faci selfie-uri pe plajă, dar nu este la fel de ușor să obții fotografii perfecte în costum de baie. Dacă vrei să arăți precum modelele tale preferate de pe Instagram, trebuie să le încerci trucurile.
De exemplu, probabil vrei să ascunzi colăceii, dar să-ți pui în valoare formele. De asemenea, poate că îți dorești să pari mai înaltă și mai suplă. Oricare ar fi scopul tău, fotografiile postate de influencerii de pe Instagram te pot inspira să arăți impecabil în fotografiile în care porți costum de baie.



Exersează în oglindă


Nu este o rușine să exersezi cele mai bune posturi ale tale în oglindă. Vei descoperi care sunt cele mai bune unghiuri, care sunt pozițiile în care îți pui costumul de baie în evidență și vei ști cum să pozezi ca să arăți impecabil. De exemplu, pentru a-ți face abdomenul să pară mai mic, trage ușor pelvisul în spate. Acest truc îți va face talia să pară mai subțire și îți va accentua formele. Iar dacă vrei să ascunzi complet talia, atunci stai întinsă pe burtă când îți faci fotografia.




Schimbă decorul dacă porți același costum de baie


Nu ne permitem să avem câte un costum de baie diferit pentru fiecare fotografie pe plajă. Dar în acest caz, poți să încerci un truc simplu.
Nu vrei ca pozele tale să fie similare, de aceea ar trebui să schimbi fundalul atunci când îți faci o nouă fotografie purtând același costum. Alege o stâncă interesantă dacă ultima fotografie a fost cu asfințitul în fundal.



Pozează-te cu părul ud


Părul ud îți oferă o alură sexy și completează perfect o fotografie în care porți costum de baie. Lasă-te fotografiată imediat ce ieși din apă sau când te afli în apă mică. Dă-ți părul pe spate sau trage-l pe o parte pentru a-ți pune chipul în evidență.



Cum să ai o siluetă alungită și când stai jos


Fotografiile în care stai așezată te pot dezavantaja pentru că te fac să pari scundă. Dar poți contracara simplu acest efect: îndreaptă spatele și îndoaie picioarele în lateral atunci când ești așezată.
Nu uita să îndrepți vârfurile picioarelor, ceea ce te ajută să amplifici efectul de alungire.



Optează pentru fotografii de la distanță


Dacă nu îți place să fii analizată îndeaproape, atunci încearcă fotografiile de la distanță când porți costum de baie. Lasă peisajul să vorbească și să-ți completeze perfect fotografia. Este o modalitate în care surprinzi atât frumusețea peisajului, cât și frumusețea corpului tău, dar fără să te simți expusă.



Încearcă fotografiile realizate de sus


Colacii de apă cu forme interesante și culori intense sunt un trend important pe Instagram deja de câțiva ani. O fotografie realizată de sus, în timp ce te uiți peste umăr, îți face linia maxilarului să pară mai subțire și fața să pară mai mică. De asemenea, un alt truc foarte util este să asortezi costumul de baie cu decorul, pentru un efect interesant.



Pozează cu spatele


O altă variantă potrivită este aceea de a te lăsa fotografiată de la spate, pe măsură ce intri în apă. Este o imagine care pare naturală și spontană, ceea ce îi sporește și mai mult farmecul.
Nu ține mâinile perfect pe lângă corp, pentru a nu-ți masca formele naturale. 



Folosește obiectele de pe plajă pe post de recuzită


Cele mai reușite fotografii sunt cele care par naturale și spontane. De aceea ar trebui să te folosești de obiectele pe care le ai la îndemână pentru a-ți crea propria recuzită. De exemplu, poți învârti pălăria ta preferată de plajă sau te poți poza lângă o placă de surf aflată în apropiere. Oricare ar fi alegerea ta, nu uita să zâmbești larg.



Stai întinsă


O fotografie în care stai întinsă este perfectă pentru a părea mai suplă ("colăceii" tăi vor dispărea ca prin minune). Dar trebuie să te asiguri că fotografia este realizată strategic: ideal ar fi de deasupra și ușor înclinată ca să nu pari aplatizată.
De asemenea, atunci când stai în picioare, sprijină-te de o suprafață. Este o modalitate subtilă de a-ți evidenția posteriorul astfel încât să obții acel efect de siluetă clepsidră.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod