Pregătiri pentru Paște în Ferma – Un nou început!

Peste 2.2 milioane de români au urmărit duelul dintre Moroșanu și Brigitte

În ediția de marți seara, concurentii au reușit să câștige proba de recompensă și s-au întors în fermă cu ingredientele necesare pentru o masă grandioasă de Paște. Fetele, conduse de Brigitte, vor da strălucire fermei și se vor apuca de curățenie generală. În fermă se va simți pentru prima dată miros de pască, cozonac, friptură de miel și se vor înroși ouă, așa cum e tradiția de Paște.

Aflat la un nou mandat de conducere în pozitia de fermier șef, Moroșanu le va cere tuturor colegilor săi să își ceară iertare printr-o scrisoare oferită celor cărora le-au greșit.

Cu toate că e Săptămâna Mare și cu toții încearcă să fie mai buni, nu vor lipsi nici câteva certuri între concurenți. Brigitte îi va face scene de gelozie lui Pastramă și distruge tabloul făcut de el pentru Otniela, iar Zmărăndescu, specialist în manipulare, pune paie pe foc si le pune la încercare încrederea și iubirea singurului cuplu oficial din fermă. În această seară, de la 21:30, vom afla și de ce este Kamara acuzat de Moroșanu, dar și pe cine va trimite Moroșanu la duel.

Ferma – Un nou început!, lider de audiență marți seara!

Marți seara, Ferma – Un nou început! a fost lider absolut pe toate segmentele de public.
Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat, cu 10.0 puncte de rating și 27.3% share, cifre duble față de televiziunea de pe locul secund, care a obținut numai 4.3 puncte de rating și 11.7% share. La nivel național, peste 1.7 milioane au urmărit ediția de marți seara. În minutul de aur de la ora 21:48, peste 2.2 milioane de români urmăreau duelul dintre Moroșanu și Brigitte pentru postul de fermier șef.

Ediția Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro.
Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod