Cum să porți piesele vestimentare clasice pentru a crea ținute moderne și trendy

Trendurile în modă se schimbă atât de repede încât avem senzația că nu putem ține în niciun caz pasul.
Există trucuri simple care te ajută să creezi ținute moderne și cool cu ceea ce ai deja în garderobă.

Pulovere largi

O modalitate simplă de a include banalele pulovere în ținutele tale este aceea de a le asocia cu pantaloni cu talie înaltă. Bagă puloverul în pantaloni în partea din față și completează ținuta cu o pereche de pantofi sport cu talpă groasă. Nu doar că vei crea o ținută trendy, dar în același timp vei obține un efect vizual de alungire, care te va face să pari mai înaltă.

Rochie mulată

O rochie strânsă pe corp poate arăta simplu și plictisitor atunci când este purtată simplă. Va arăta mult mai bine dacă alegi să o porți cu un palton cu imprimeu sau o jachetă de tip puffer și dress cu imprimeu leopard.

Pulover subțire

Ai obiceiul de a purta puloverele cu blugi și pantofi sport sau bocanci? O variantă interesantă este aceea de a include un pulover într-o ținută formată din pantaloni largi și sacou supradimensionat.

Jachetă din piele

Jacheta neagră din piele este o piesă de bază din orice garderoba.
Pentru a crea un look modern și trendy, poartă jacheta din piele în asociere cu o rochie midi cu imprimeu și pantofi sport. Dacă vrei o ținută stylish, înlocuiește pantofii sport cu unii cu toc înalt sau botine până la glezne.

Jachetă scurtă

O jachetă clasică, cu croială simplă, poate arăta excelent atunci când o porți cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Bagă jacheta în pantaloni pentru a obține un outfit interesant și modern.

Cămașă albă

Sigur ai cel puțin o cămașă albă în colecția ta de haine.
Un mod simplu de a o include în ținute trendy este să o porți în asociere cu un costum format din sacou și pantaloni. Optează pentru un costum într-o nuanță intensă, care va trage toate privirile. De asemenea, arată foarte bine când este purtată cu blugi de tip mom jeans.

Cardigan

Fashionistele au inventat o modalitate inedită de a purta cardiganul. În loc să îl porți descheiat, deasupra unei rochii midi sau a unei ținute simple de zi, alege să îl folosești pe post de top și să îl bagi, încheiat, în pantaloni.
Vei obține un look interesant, care este în tendințe.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod