20 de vedete care și-au adus mamele pe covorul roșu

Celebritățile apar adesea pe covorul roșu însoțite de partenerii lor, dar unele dintre ele preferă să-și aducă mamele pe covorul roșu la evenimente importante.
Ce bucurie mai mare îi poți face mamei tale decât să arăți întregii lumi că te mândrești cu ea? 

Leonardo DiCaprio, Charlize Theron, Dwayne Johnson sau Jared Leto sunt numai câteva dintre starurile care și-au adus mamele pe covorul roșu la diferite gale, premiere sau evenimente. 

Multe celebrități vor ca una dintre cele mai importante persoane din viața lor să le fie alături în momente speciale, atunci când primesc diferite premii sau distincții. 

De exemplu, Bradley Cooper și-a făcut chiar un obicei de a o avea pe mama sa drept companie la cele mai importante evenimente, inclusiv la Gala Premiilor Oscar.
Actorul american nu a renunțat să o aducă pe mama sa pe covorul roșu nici atunci când era însoțit de frumoasa Irina Shayk. 

Un alt star care se mândrește cu mama sa și vrea să arate asta întregii lumi este actorul spaniol Javier Bardem. Soțul lui Penelope Cruz a fost însoțit de multe ori la evenimente speciale de mama sa, Pilar Barbem.

Descoperă în galerie 20 de vedete care au defilat pe covorul roșu alături de mamele lor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod