6 sfaturi de carieră de la fiecare personaj principal din serialul Friends

Odată cu noul episod special din Friends, toți fanii au devenit nostalgici și și-au amintit de cele mai frumoase momente din serial.
Fara indoiala, Friends este un serial care a influentat milioane de oameni. Fie ca te-a ajutat sa treci peste momente dificile, te-a inspirat sa pui mai mult accentul pe prietenie in viata ta sau, pur si simplu, te-a facut sa razi in hohote episod dupa episod, cu siguranta te-ai bucurat de fiecare minut din editia speciala lansata anul acesta.

Fiecare personaj din gasca de prieteni a fost unul principal, acest detaliu fiind si cel care a separat Friends de restul productiilor din aceeasi perioada.
Si cum fiecare personaj a venit la pachet cu propria sa personalitate complexa, am avut de invatat de la absolut fiecare dintre ei. Chiar si cand vine vorba despre cariera!

Iata 6 sfaturi de cariera demne de urmat, de la fiecare personaj din serialul Friends!


1. Rachel: Tinteste cat mai sus si nu iti fie frica sa incerci


Rachel este personajul care a avut cea mai spectaculoasa evolutie, din punct de vedere profesional. Dupa ce tatal ei a refuzat sa ii mai ofere bani, aceasta a fost nevoita sa inceapa de la zero.
Desi nu lucrase niciodata pana atunci, a inceput cu un job la faimoasa cafenea Central Perk, apoi si-a urmat pasiunea pentru fashion si nu i-a fost niciodata frica sa se prezinte si sa incerce lucruri noi. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod