Aceeași rochie, 23 de ani mai târziu: Brooke Shields, mândră că fiica sa i-a purtat celebra rochie roșie din 1998 la balul de absolvire

În 1998, când actrița și modelul Brooke Shields a fost nominalizată la Globurile de Aur, a atras toate privirile purtând o rochie roșie cu umerii goi.
După 23 de ani, uimitoarea piesă vestimentară a fost purtată din nou, de această dată de Rowan Francis Henchy, fiica lui Brooke. Rowan a ales această ținută cu semnificație pentru ceremonia sa de absolvire, la care au participat și părinții săi faimoși.

Mi s-a părut că a fost o noapte specială atunci când am fost nominalizată la Globurile de Aur și am purtat această rochie în 1998. Dar nimic nu m-ar fi putut pregăti pentru emoțiile pe care le am văzând-o pe fiica mea purtând aceeași rochie la balul de absolvire. Sunt o mamă mândră!”, a scris actrița pe Instagram, unde a postat imagini cu ea purtând rochia roșie la Gala Globurilor de Aur 1998 și cu fiica sa purtând aceeași rochie la balul de absolvire.

Citește și: Brooke Shields trebuie să învețe din nou să meargă. Vedeta a ajuns în cârje



Pe lângă fotografia în care mama și fiica apar îmbrățișate, Rowan a pozat cu mâinile în șolduri, imitând perfect look-ul de pe covorul roșu al mamei sale.

Brooke Shields și soțul său, scenaristul Chris Henchy, au împreună două fiice - Rowan, în vârstă de 18 ani, și Grier Hammond Henchy, de 15 ani.

Actrița americană, care a împlinit pe 31 mai 56 de ani, a declarat în 2019 pentru People că are des discuții cu fiicele sale despre cât de important este să-și accepte corpul și să se simtă bine în pielea lor.


„Corpul lor este foarte important pentru ele. Asimilează tot ceea ce spui, prin urmare trebuie să ai foarte mare grjă cum spui ceea ce vrei să le transmiți, în special fetelor”, a declarat starul.

„Sunt mult mai mature decât eram eu.
Mult mai încrezătoare în propriul corp. Au aceeași încăpățănare și putere ca și mine, dar sunt mult mai echilbrate. Sunt foarte invidioasă pe tema asta. Dar, bineînțeles, eu le-am ajutat să fie astfel”, a declarat actrița în 2018 pentru Porter.

Brooke nu a fost la fel de norocoasă precum fiicele sale. Ea a dezvăluit de-a lungul anilor că a avut o relație dificilă cu mama sa, care era alcoolică. 


Alcoolismul mamei mele m-a făcut să fiu foarte responsabilă în copilărie și adolescență. Eram un copil care avea grijă de un alcoolic. Nu am avut timp să o iau pe căi greșite - tot ce voiam era să am numai 10 pe linie la școală și să-mi țin mama în viață”, a declarat actrița într-un interviu pentru The Guardian.

De asemenea, Brooke a dezvăluit că s-a luptat cu infertilitatea și ar fi fost dispusă să facă orice pentru a deveni mamă. 

Eram gata să sar și în foc pentru a deveni mamă.
Am făcut șapte proceduri FIV până să rămân însărcinată cu fiica mea, Rowan. Toată experiența mă transformase într-o persoană nebună - eram atât de hotărâtă să am un copil, încât nu mai vedeam nimic altceva în jurul meu. Este complet egoist, dar aveam nevoie să-mi creez o familie pentru propria mea sănătate mintală”
, a mai spus vedeta în același interviu.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod