De ce vor zodiile să ia o pauză în relație. Care sunt motivele lor

Dacă îți dorești o relație sănătoasă sau pur și simplu vrei să vezi cum este să fii singur/ă, o pauză poate fi opțiunea ideală!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul caută în permanență o schimbare de ritm. Din această cauză, lucrurile din relația sa îi pot părea învechite după un timp.

Întreruperea unei relații poate fi cel mai bun lucru pentru el, deoarece îi va permite să facă un pas înapoi și să se gândească dacă această relație merită continuată.

O pauză îi va permite să-și dea seama dacă este fericit sau dacă relația sa a devenit o rutină.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul e unul dintre cei mai rezistenți oameni pe care îi poți întâlni. Așa că, dacă acesta alege să ia o pauză în relație, probabil există un motiv bun.

Este posibil ca răbdarea sa să fi ajuns la limită cu persoana cu care este și a decis că, în loc să renunțe de tot, o pauză ar fi modalitatea perfectă de a respira.

Citește și: Iubit versus prieteni. De ce nu se vor înțelege niciodată, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt cunoscuți pentru abilitățile lor excelente de comunicare cu partenerii lor.

Dacă au decis să ia o pauză, probabil au existat neînțelegeri care nu au putut fi soluționate sau pur și simplu nu au fost pe aceeași lungime de undă cu partenerii lor.

Probabil au ajuns la un acord amiabil cu partenerii că o pauză ar fi un lucru bun pentru ambele părți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte intuitiv atunci când vine vorba de a-și da seama că ceva nu este în regulă în relația sa.

Dacă a decis să ia o pauză, probabil știa de mult timp că acest lucru se va întâmpla, iar acum a venit momentul.

Poate că i-a spus partenerului/ei până acum ce îl deranjează, dar fără rezultat. Nu vrea să piardă acea persoană, dar vrea ca ea să se schimbe, așa că o pauză poate fi soluția perfectă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul e foarte încrezător în ceea ce privește luarea deciziilor, așa că cel mai probabil există un motiv bun pentru care a decis să ia o pauză.

Poate că altcineva a intrat în viața sa, ceea ce l-a făcut să-și dea seama de lipsurile din relația actuală sau poate și-a dorit pur și simplu ceva timp pentru el.

Oricare ar fi situația, pentru momentul știe că aceasta este decizia corectă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este extrem de orientată spre detalii și poate surprinde destul de ușor semnele timpurii ale unei probleme.

Dacă ceva nu merge conform planului, este posibil să se simtă dezechilibrată. Lucrurile nu stau diferit nici când vine vorba de relația ei amoroasă.  

E posibil să vrea să ia o pauză când ajunge în punctul în care relația sa necesită prea multe eforturi și s-a pierdut scânteia.

O pauză ar putea fi cea mai bună decizie pentru clarificarea lucrurilor și limpezirea minții. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța e cunoscută pentru corectitudine și pentru bunătate.

Când vine vorba de a lua o pauză în relație, probabil o va face într-un mod foarte manierat. Cu siguranță și-a mușcat limba de multe ori pentru a evita o ceartă sau o luptă, dar, în timp, problemele s-au adunat și simte că trebuie să se îndepărteze puțin.

Luarea unei pauze îi va permite să reevalueze unde se vede în viitor și îi poate oferi timp pentru a înțelege cum să își exprime mai bine sentimentele.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul se îndrăgostește greu, dar când o face, totul este intens.

Ori de câte ori iese cu persoana iubită, probabil atenția pe care o primește aceasta îl flatează pe de-o parte, dar pe de alta se simte amenințat.

Poate fi dificil să se concentreze pe relație, știind că alții îi găsesc partenerul/a atractiv/ă. Și de aici începe gelozia.

O pauză pentru el înseamnă timp pentru a lucra asupra propriei persoane, indiferent dacă e vorba de nesiguranțe, stimă de sine și apoi reevaluarea dacă e ok sau nu să fie cu acea persoană.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte curios din fire.

Probabil va fi distras de altcineva care este incitant și nou, ceea ce îl va face să se întrebe dacă e pregătit să se stabilească cu persoana cu care este sau daacă ar trebui să continue să-și exploreze opțiunile.

Pentru el, o pauză în relație înseamnă să vadă ce mai e și dincolo și să-și dea seama dacă vrea să rămână cu aceeași persoană.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este foarte orientat spre familie și își dorește pe cineva care este pregătit să se așeze la casa lui. Poate că persoana cu care este nu e pe aceeași pagină cu el sau nu poate să țină pasul cu viața.

Pentru el, a lua o pauză înseamnă să-și ofere timp să reevalueze dacă este dispus să-și modifice obiectivele finale sau să-și dea seama dacă persoana cu care este nu e cea potrivită pentru el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este foarte inteligent și foarte priceput în rezolvarea problemelor.

Probabil s-a lovit de rutină în relația sa și e posibil să simtă că o pauză ar fi ocazia perfectă pentru el și pentru partenerul/a de viață de a reevalua ceea ce doriți de la relația voastră.

O pauză este o soluție bună de rezolvare a problemelor și o oportunitate de a obține o nouă perspectivă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt cunoscuți pentru natura lor altruistă și adesea oamenii nu îi mai apreciază pentru asta.

Probabil au simțit că oferă mai mult decât primesc în relație și că nu există un compromis echitabil.

Pentru ei, o pauză înseamnă să ofere partenerului/ei ocazia să i se facă dor și să realizeze cât de mult faceau ei pentru relație. Acest timp le va permite să-și reevalueze sentimentele pentru persoana iubită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod