Cele mai frumoase ținute plus-size din care să te inspiri. 30 de idei

În ultimii ani am făcut progrese majore în ceea ce privește acceptarea formelor naturale ale corpului.
Chiar dacă lupta cu stereotipurile nesănătoase nu este nici pe departe câștigată, tot mai multe femei din întreaga lume învață să se accepte așa cum sunt și să se simtă bine în pielea lor, indiferent câte kilograme au.

Au apărut numeroase fashioniste și influencerițe plus-size care le demonstrează tuturor femeilor care se luptă cu kilogramele în plus că nu este o tragedie să fii grăsuță și că poți fi la fel de frumoasă indiferent ce măsură porți. Multe dintre ele sunt adevărate staruri pe Instagram, iar ținutele purtate de ele sunt o sursă excelentă de inspirație pentru femeile plus-size pasionate de modă.
 

Citește și: Cum să porți rochiile midi în 2020.
30 de ținute din care să te inspiri 


O greșeală majoră pe care o fac cele mai multe femei plinuțe este aceea că încearcă să se ascundă sub haine, în loc să se folosească de ele pentru a arăta uimitor în fiecare zi. Hainele largi sunt preferate de femeile care vor să-și ascundă formele, însă este una dintre principalele greșeli care amplifică volumul, în loc să accentueze silueta.

Piesele vestimentare care îți pun talia în evidență sunt întotdeauna de preferat în locul celor largi, care o ascund.
Poartă rochii petrecute, pantaloni cu talie înaltă și nu uita să accesorizezi întotdeauna cu o curea care îți va delimita vizual talia. 

O altă regulă esențială este să bagi tricourile, cămășile și bluzele în pantaloni sau fuste, pentru ca talia ta să fie cât mai vizibilă. Ținutele monocromatice te ajută să pari mai suplă și îți alungesc vizual silueta. 

Descoperă 30 de ținute plus-size din care să te inspiri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod