7 perechi de blugi pe care ar trebui sa le ai pana la 40 de ani

7 perechi de blugi pe care ar trebui să le ai până la 40 de ani

Nu ar trebui să te încadrezi în anumite șabloane când vine vorba de ținutele tale. Însă sunt unele piese vestimentare care avantajează pe oricine și se potrivesc oricărui stil vestimentar. În această categorie se înscriu și aceste perechi de blugi în care merită să investești. Le vei purta ani la rând!
Nu doar că revin cu regularitate în tendințe, dar unele dintre ele nu se demodează niciodată. În același timp, sunt foarte ușor de purtat și asortat astfel încât să creezi ținute excelente zi de zi fără prea mult efort. Iar dacă investești în jeanși de calitate, îi vei putea purta chiar și zece ani fără să pară învechiți sau demodați! De fapt, blugii cu aspect învechit pot fi o adevărată comoară în garderoba ta. Au un aspect inconfundabil, dificil de imitat de jeanșii noi care sunt uzați astfel încât să pară purtați.

Iată care sunt perechile de blugi pe care ar trebui să le ai deja până la vârsta de 40 de ani:

Jeanșii albi

blugi albi

Blugii albi se numără printre acele piese de care crezi nu aveai nevoie până când nu le cumperi.
Sunt soluția ideală pentru a crea ținute sofisticate și feminine fără să te străduiești prea mult. Și nu este necesar să te străduiești să le păstrezi albul impecabil. De foarte mulți ani se poartă blugii albi ecru, crem sau ivoire.

Blugii skinny

blugi skinny

Indiferent de tendințe, blugii skinny rămân întotdeauna o piesă de bază din colecția noastră de haine. Arată la fel de bine în orice variantă de culoare, fie că preferi albastrul denim pal, indigo sau jeanșii skinny negri. Se potrivesc perfect cu sacouri și chiar cu pantofi cu toc. 

Jeanșii largi

blugi largi

Cu talia înaltă și largi în partea inferioară, blugii largi se numără printre croielile care pot avantaja pe oricine.
Îi poți purta cu botine cu toc și un top strâns pe corp pentru a echilibra volumul și a-ți pune silueta în evidență.

Blugii drepți

blugi drepti

O adevărată obsesie în anii '90, blugii cu croială dreaptă au revenit puternic în tendințe în ultimii ani. Oferind un aspect relaxat și un look retro, se potrivesc perfect cu botine și tricotaje masive.

Blugii evazați

blugi evazati

Poate că blugii evazați nu sunt pe placul tuturor, dar se numără printre stilurile de pantaloni în care merită să investești. Îți oferă un avantaj major, mai ales dacă ești mignonă: creează efectul vizual de picioare alungite.
Îi poți purta cu cămăși bagate în pantaloni și botine cu toc pentru a amplifica acest efect de alungire.

Jeanșii negri

blugi negri

Blugii negri nu pot lipsi din colecția ta de jeanși. Indiferent ce formă, croială sau model alegi, jeanșii negri te salvează de fiecare dată atunci când vrei să creezi rapid o ținută sofisticată atât pentru zi, cât și pentru seară. Îi poți purta cu un tricou simplu alb pentru un look relaxat sau îi poți asocia cu o bluză feminină, sacou și pantofi cu toc pentru o ținută sofisticată ideală pentru o seară în oraș.

Blugii cu talie înaltă

blugi cu talie inalta

Poți găsi acest detaliu în cadrul oricărui model de jeans.
De ce nu ar trebui să-ți lipsească blugii cu talie înaltă? Pentru că te avantajează indiferent de forma corpului tău, te ajută să-ți pui talia în evidență și îți fac picioarele să pară mult mai lungi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod