6 piese vestimentare care le ajută pe franțuzoaicele de peste 50 de ani să aibă ținute șic

Franțuzoaicele sunt întotdeauna un exemplu de stil, indiferent de vârstă. Descoperă care sunt piesele vestimentare pe care le au cele mai multe franțuzoaice de peste 50 de ani.
Ținutele femeilor din Franța au acel „quelque chose” care face să pară că nu s-au străduit, și în același timp să arate impecabil. Secretul constă în câteva piese vestimentare de bază pe care cele mai multe franțuzoaice le au, multe dintre ele fiind haine simple, care nu se demodează niciodată și care se potrivesc indiferent de vârstă. Iată care sunt:

Trenci

Indiferent ce anotimp este, trenciul este o haină ușor de purtat, care va face orice ținută să pară mai șic. Fie că este purtat deasupra unei ținute formate din pantaloni de tip bermude și tricou alb, primăvara, fie că îl asociează cu pulover, pantaloni de costum și botine iarna, franțuzoaicele apelează întotdeauna la această piesă clasică.

Citește și: Cum să incluzi pantalonii sport în ținute cool. 30 de idei


Botine până la glezne

O pereche de botine de calitate este o investiție pe care merită să o faci. Le poți purta cu un costum pentru un look demn de covorul roșu sau le poți asocia cu jenși, pentru o ținută casual și confortabilă.
Se potrivesc cu cele mai multe ținute de primăvară, toamnă și iarnă.

Tweed

Acest material texturat a devenit un adevărat simbol pentru casa de modă Chanel și pentru Coco Chanel în persoană. Franțuzoaicele i-au urmat exemplul și folosesc tweed-ul pentru a oferi un plus de eleganță ținutelor de zi. Pentru ca ținuta să nu pară prea formală, încearcă să asociezi o jachetă din tweed cu pantaloni din piele sau colanți, astfel încât să creezi un look care este în același timp sofisticat și cool.

Pantaloni cu talie înaltă

Dacă vrei să ai o garderobă mai sofisticată, sigur nu vei da greș cu pantalonii cu talie înaltă.
Fie că îi porți cu o bluză feminină sau o jachetă din piele, acești pantaloni vor reuși să-ți facă toate ținutele mult mai șic. De asemenea, creează efectul vizual de alungire și te ajută să pari mai înaltă.


Sacou




Foto: Isabelle Huppert

Un sacou clasic ar putea fi una dintre cele mai versatile piese din garderoba ta. Pentru un model care pare inspirat de cele purtate de franțuzoaice, alege un sacou puțin supradimensionat, cu o croială foarte bine definită.

Pantofi cu toc midi

Pantofii clasici cu toc sunt o altă achiziție excelentă pentru colecția ta.
Sunt cât se poate de versatili și nu se demodează niciodată. Tocurile midi sunt confortabile și pot fi purtate zi de zi, adăugând eleganță și feminitate oricărei ținute. Alege nuanțe nude sau culori neutre precum alb, negru, maro sau gri.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod