Cum să porți rochiile tricotate în iarna 2020. 50 de ținute

Rochiile tricotate sunt în tendințe deja de câțiva ani, însă în fiecare sezon sunt reinventate și apar noi modele interesante. Află cum să le porți în această iarnă.
Un detaliu care are prioritate când vine vorba de hainele pe care le purtăm în 2020 este confortul. Nimeni nu știe exact ce ne așteaptă în această iarnă, însă un lucru este clar: hainele care ne fac să ne simțim bine, sunt confortabile și lejere vor fi mereu alături de noi.

Rochia tricotată este una dintre aceste piese care îmbină perfect plăcutul cu utilul: sunt călduroase, confortabile și în același timp arată extrem de bine, putând fi incluse în ținutele de zi, cele office și chiar și ținute sexy sau elegante.

Creatorul francez de modă Jacquemus a făcut rochia tricotată din nou populară în urmă cu câțiva ani prin rochiile sale maxi pe gât și cu crăpături adânci, iar în acest sezon rochiile tricotate care pun formele în valoare sunt mai populare ca niciodată. 
 
Numeroși designeri au folosit materialul tricotat pentru a crea rochii strânse pe corp, care pun formele în evidență, un trend reinventat care arată mult mai sofisticat decât rochia clasică de tip bodycon care era în tendițe în anii 2000.
Printre aceștia se numără Jil Sander sau Proenza Schouler.

Rochiile tricotate sunt populare pe Instagram încă din lunile de vară, ceea ce înseamnă că este un trend în creștere, care va atinge apogeul în această iarnă.

Fashionistele par să fie fascinate de rochiile tricotate lungi, cu linii verticale și crăpături adânci. Se potrivesc perfect cu bocancii cu talpă groasă care se poartă sezonul acesta, dar și cu cizmele până la genunchi sau chiar cu pantofii sport masivi. 

O astfel de rochie poate fi accesorizată cu deja celebra poșetă curea, o reinventare mult mai sofisticată a clasicei borsete.


Nuanțele deschise, neutre, de la alb, crem, galben unt și până la bej, camel și maro, par să fie principala alegere a fashionistelor când vine vorba de rochia tricotată. Sunt culori care îți lasă multă libertate de accesorizare și vei putea asorta rochia cu orice alt element din garderoba ta. Multe influencerițe aleg să poarte rochia tricotată cu palton în culori delicate de camel sau bej.

Printre modelele care se fac remarcate sezonul acesta se numără rochia tricotată cu nasturi, de tip cardigan lung, rochia de tip pulover, rochia petrecută sau rochia texturată cu dungi verticale, strânsă pe corp.
Vom vedea tot mai des rochii cu un decolteu adânc de tip V, rochii tricotate cu umerii goi, dar și rochii cu guler înalt, perfecte pentru zile friguroase.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod