Viața văzută de aproape: Cele mai frumoase imagini de prim-plan din 2020

În fiecare an, premiile Close-Up Photography Awards desemnează cele mai frumoase imagini de prim-plan, macro și micro având ca temă natura. Iată-le pe cele din 2020!
Concursul foto este în general dedicat imaginilor realizate în natură. Anul acesta, premiul cel mare, Close-up Photographer of the Year, i-a revenit fotografului francez Galice Hoarau, pentru imaginea sa cu o larvă de țipar, realizată pe insula Lembeh, Indonesia. Alte fotografii uimitoare surprind păianjeni, șopârle, flori și alte vietăți.

Competiția este împărțită în șapte secțiuni - animale, insecte, plante și ciuperci, peisaje, lumea oamenilor, tineret (pentru fotografii sub 17 ani) și micro (pentru fotografiile realizate cu ajutorul microscopului).

Cei 100 de câștigători au fost desemnați din peste 6.000 de imagini trimise din 52 de țări din toată lumea. Iată-le pe cele mai frumoase, selectate de Bored Panda!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod