Horoscopul săptămânii 23-29 noiembrie. Capricornul nu trebuie să creadă chiar tot ce i se zice

Fii pregătit(ă) pentru ce urmează! Află totul din horoscopul săptămânii! Te vom anunța mereu ce îți pregătesc astrele.

 

În ceea ce privește dragostea, astrele au un sfat pentru Capricorn: "Nu crede chiar tot ce ți se zice, ai mai trecut prin asta!"


Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Horoscopul săptămânii 23-29 noiembrie 

Viața ta amoroasă este marcată de o nevoie tot mai mare de libertate. Relația în care ești implicat/ă ți se pare mai restrictivă și simți nevoia să îți spui punctul de vedere. Cei din jurul tău vor fi surprinși de cât de direct/ă poți fi. Îți lipsește răbdarea pentru a-ți convinge partenerul/a. Ține cont de horoscopul săptămânii și ai grijă să nu respingi din start propunerile sale!


Refuzi să iei în considerare semnele de avertizare importante, fapt pentru care portofelul tău se golește pe zi ce trece. Muncești din greu, dar comportamentul tău nu te ajută să îți echilibrezi bugetul. Reechilibrează-l renunțând la cumpărăturile inutile, altfel te așteaptă probleme grave. În această săptămână, stai departe de magazine cât mai mult posibil, trăiește-ți viața fără cheltuieli, iar contul tău ar putea să se îmbunătățească.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Între tine și partenerul/a de viață se anunță o atmosefră plăcută și încurajatoare în această săptămână. Dacă aveți unele probleme în cuplu, acestea se vor rezolva doar cu puțin mai multă comunicare și afecțiune. Cu cât sunteți mai capabili să vă vorbiți din suflet, cu atât lucrurile vor sta mai bine între voi. Dacă ești singur/ă, astrele îți călăuzesc pașii spre un loc în care se află marea ta iubire.

Se poate spune că situația este sub control în ceea ce privește banii. O sumă frumușică pe care o vei primi într-una din aceste zile îți va permite să îți faci planuri pentru viitorul apropiat. O achiziție majoră nu este exclusă, însă înainte de a acționa, cere sfatul unui specialist economic.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta amoroasă este în prim-plan în această săptămână și, probabil, vei avea numai de câștigat pentru că o pui în fruntea preocupărilor tale. Ești mai puternic/ă, direct/ă și vorbăreț/eață decât de obicei, și asta doar pentru că ai multe de spus și multe mijloace de a te exprima clar. Vei obține ceea ce îți dorești cu o astfel de atitudine!

Gestionarea atentă a activităților profesionale este o modalitate bună de a-ți stabiliza situația financiară. Între noi proiecte și motivație, îți oferi șansa de a evolua. Nu trebuie să fii suprins/ă de investițiile necesare, sunt inevitabile. Continuă-ți călătoria, țintind întotdeauna mai sus. Făcând asta, bugetul tău ar trebui să se îmbunătățească semnificativ.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Depășește-ți limitele și țintește spre tot ce e mai bun pentru tine! Astrele sunt generoase cu tine și îți sporesc șansele de succes. Nu ești singur/ă la bord și partenerul/a de viață știe manevra pentru a ajunge în siguranță și a te transporta în paradis. Provoacă-te, fii îndrăzneț/eață și, mai presus de toate, crede în tine!

Încă de la începutul săptămânii vei avea parte de o situație profitabilă. Ai mirosit ocazia potrivită de a câștiga bani? Dacă ai în vedere unele proiecte, acum este momentul, bugetul tău îți permit să-ți pui în aplicare toate ideile, chiar și pe cele mai îndrăznețe. Profită de oportunități, norocul este prezent și poți obține profituri interesante. Este posibilă și o colaborare excelentă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Situația actuală provoacă unele răsturnări la nivel emoțional, ești sensibil/ă la schimbări. Cu toate acestea, șansele de cucerire sunt destul de prezente. Nu aștepta ca alții să vină la tine, mergi tu în întâmpinarea lor. Înainte de a te entuziasma despre o persoană, analizează și apoi acționează!

Tot va trebui să depui eforturi pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Aceasta este încă instabilă. Săptămâna aceasta mizează doar pe cheltuielile strict necesare și elimină-le pe cele care îți satisfac mofturile. Puterea ta de cumpărare va trebui să se adapteze unei rigori neobișnuite, dar esențială. Vor veni zile mai bune dacă vei alege calea mai grea, dar mai sănătoasă. Mingea e la tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singur/ă, aceasta este cea mai bună perioadă a ta din an în ceea ce privește cuceririle. Puterea ta de seducție se află la cote maxime, așadar profită de șarmul tău pentru a flirta cu persoanele pe care le placi. După o analiză atentă combinată cu multă joacă senzuală, vei reuși să iei cea mai bună decizie pentru tine și fericirea ta.

Dacă fericirea ta constă în a cheltui bani, săptămâna aceasta este în regulă. Nu ai un buget limitat, dimpotrivă, ai mijloace substanțiale, și decizi să profiți de el. La sfârșitul săptămânii, vei primi un mic bonus financiar pentru munca și eforturile depuse la serviciu. Te vei obișnui cu acest nou confort foarte repede. Obiceiurile tale se schimbă și îți place!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fii deschis/ă spre schimbare, e imperativ! Săptămâna este promițătoare în ceea ce privește oportunitățile și întâlnirile. Ia-ți măsuri de precauție pentru a-ți consolida viața amoroasă, fără nicio șansă ca greșelile să se repete. O discuție cu o persoană te supără și ajungi la concluzii interesante.

Norocul este de partea ta în această săptămână. Bugetul tău crește văzând cu ochii și îți recapeți energia de altădată. Nimic nu te poate opri, nu ești constrâns/ă financiar, așadar chiar poți face tot ce îți dorești.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singur/ă, norocul este de partea ta în această săptămână. Fără nici cel mai mic efort vei primi invitații speciale și ți se vor face declarații surprinzătoare. Nimic nu îți stă în cale atunci când vine vorba de cuceriri și faci ravagii atunci când vine vorba de sexul opus. Profită la maximum de această perioadă!

Este săptămâna ta de glorie. Orice ai face în aceste zile, norocul este cu tine. Și da, va fi foarte plăcut pentru tine. Te descurci de minune cu cheltuielile pe care le ai și chiar câștigi bani pe nepusă masa. 

Citește și: Cum te vei schimba de-a lungul anilor, în funcție de zodia ta

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vestea bună din această săptămână este că vei fi foarte popular/ă. Toți cei din jurul tău vor să petreacă timp cu tine și unii dintre ei chiar să te cucerească. Neplăcerile din trecut sunt astfel șterse odată pentru totdeauna. Uiți de vechile relații și te bucuri de tot ce trăiești acum.

Calculele tale sunt bine gândite, deoarece rezultatele bune sunt pe cale să apară. Este o certitudine, nu mai vâslești în ape tulburi, totul e clar și limpede. Primești felicitări de la cei din jur. În loc să rispipești banii, preferi să îi înmulțești. Investiții bune, profituri bune!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă relația ta are probleme, săptămâna aceasta decizi să îi mai dai o șansă. Comunică deschis cu partenerul/a de viață, spune-i ce te nemulțumește și vezi ce se poate face. Cu toate acestea, dacă îți promite că se va schimba, nu crede chiar tot ce zice, ai mai trecut prin asta!

Proiectele tale pot prinde rapid contur în această săptămână, atât timp cât stai bine cu banii. O singură neglijență din partea ta și totul se poate răsturna în defavoarea ta. Relațiile pe care ți le faci în această perioadă te vor direcționa către activități profitabile. Orice sfat e binevenit!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Crezi că îți poți permite orice și acționezi de parcă ai fi singur/ă pe lume. Scopul tău este să te menții ocupat/ă, acționezi imprevizibil și cu pasiune. Ai grijă să nu întreci limita! Lupți cu înverșunare pentru independența ta, dar ceea ce crezi tu că presupune acest lucru nu e același lucru cu ceea ce crede partenerul/a de viață.

În această săptămână te vei simți ca și cum ai fi într-un rollercoaster. Astrele te îndeamnă să îți gestionezi cu mai multă atenție bugetul. Ai prea multe datorii sau plăți întârziate, de aceea vei simți o presiune destul de mare. Banii sunt o modalitate de a-ți îmbunătăți viața, dar este departe de a fi singura. Găsește fericirea fără să îți pui în pericol situația financiară.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu rămâne blocat/ă în zona ta de confort, ci savurează din plin fiecare zi din această săptămână plină de dragoste, înțelegeri satisfăcătoare și noi relații. Ai numai de câștigat dacă ești dispus/ă să experimentezi situații și lucruri noi.

Deschide larg ochii, ești înconjurat/ă de oportunități excelente. Dacă profiți de această situație favorabilă, nu te vei mai teme de viitor. Pe scurt, ai parte de o săptămână genială în care te vei bucura de satisfacția financiară la care ai tânjit dintotdeauna. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod