5 zodii de bărbați care îți pot face mai mult rău decât bine

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Chiar dacă au intenții bune, atunci când încearcă să ajute, ajung să facă mai mult rău decât bine. Din ce cauză se întâmplă asta?

Există oameni care se apără și spun: "Încercam doar să ajut". Dar, din păcare, poate aleg modalitatea greșită de a o face. În astrologie, există unele zodii care au intenții bune, dar care ajung uneori să înrăutățească situația.

Unii oameni sunt incapabili atunci când vine vorba de a-i ajuta pe alții sau pe ei înșiși. Nu înseamnă că sunt un eșec total sau complet lipsiți de abilități, doar că nu au instincte bune atunci când vine vorba de nevoile altor oameni. Se pot bloca pe ceea ce cred că au ceilalți nevoie și pot fi complet pe lângă situație. Acest lucru se întâmplă mai ales în dragoste, cu partenerii lor.

5 zodii de bărbați care îți pot face mai mult rău decât bine

 

Capricorn


Capricornul are cu adevărat intenții bune și crede că drumul ales de el este întotdeauna cel corect.
Problema este că oamenii sunt diferiți, iar tipul de ajutor pe care vrea să-l ofere nu poate fi valabil și util pentru toată lumea, ci trebuie adaptat de la persoană la persoană în funcție de nevoile fiecăreia. Uneori, Capricornul ajută pe cineva atunci când nu i se cere sau când crede că are nevoie de el. Acest lucru poate fi ciudat, deoarece persoana respectivă s-ar putea simți jenată să-l refuze, iar implicarea lui va complica lucrurile. Ar putea să facă un pas înapoi și să vadă dacă cineva își dorește cu adevărat ajutorul lui, decât să presupună că așa este și să-i ignore nevoile.  

Săgetător


Săgetătorul poate fi de ajutor, însă totul e la latitudinea lui.

Un Săgetător te va ajuta dacă crede că e necesar, apoi va stabili când rezolvă problema și va pleca atunci când consideră că ajutorul lui nu mai este necesar. Cu toate acestea, poate greși, iar lucrurile pot deveni mai urâte decât înainte de implicarea lui. Intențiile Săgetătorului sunt bune, dar nu mereu au rezultatele așteptate.

Citești și: De ce ai nevoie pentru a fi mai fericită, în funcție de zodia ta

Rac


Racul chiar vrea să facă bine, dar uneori e atât de disperat să ajute încât spune orice îi vine în cap fără să se gândească dacă este, de fapt, util sau nu. Astfel, Racul poate răsturna situația într-un mod nefavorabil.

Pești


Peștii sunt binevoitori și sar în ajutor fără vreun interes.

Dar, uneori, pot oferi un ajutor greșit. Când ai cu adevărat nevoie de bani, acest nativ se va oferi să-ți achite anumite cheltuieli, deși ai vrea să poți alege tu ce e mai urgent sau prioritar. Peștii nu sunt întotdeauna cei mai practici oameni și acesta este motivul pentru care ajutorul sau sfaturile lor pot fi inutile uneori.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Berbec


Berbecul are intenții bune, dar problema este că e nerăbdător. Nu ascultă întotdeauna cu atenție și poate ajunge să facă mai mult rău decât bine. Dacă s-ar concentra și ar auzi ce vorbești înainte de a acționa, ar fi minunat.

Berbecul poate să tragă concluzii și să ia decizii pripite înainte de a se consulta cu persoana care are nevoie de ajutor. De asemenea, tinde să fie puțin insensibil și arogant, crezând că știe el mai bine decât oricine.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod