5 culori care se poartă în vara 2021

Vara aceasta poți include în ținutele tale culori puternice și luminoase. Printre nuanțele vedetă ale sezonului se numără verdele și rozul intens.
Pe măsură ce zilele devin tot mai calde, crește și dorința de a evada din rutina cu care avem de-a face de mai bine de un an. Iar primul pas pe care îl putem face este să aducem un plus de culoare și prospețime în ținutele noastre. Iată câteva dintre culorile care se poartă în vara 2021:

Orice nuanță de verde

Tonul de verde care se poartă în acest sezon este dificil de numit. Unii îi spun verde neon, alții verde lime. Dar în același timp se poartă verde smarald sau verde pastel. Indiferent care dintre aceste nuanțe este preferata ta, important este că vei găsi o mulțime de piese interesante în aceste culori.
Pe lângă rozul intens, această culoare pare să fi devenit preferata fashionistelor pentru primăvară-vară 2021. Și creatorii de modă au inclus verdele în noile lor colecții. Versace, Brandon Maxwell, Bottega Veneta și Molly Goddard sunt numai câteva dintre brandurile faimoase care au propus pentru acest sezon piese în tonuri de verde.

Citește și: 35 de ținute pe care să le porți cu pantofi sport


Oranj

Portocaliul este o alegere tipică pentru sezonul cald, astfel că nu este o surpriză faptul că se va purta și în vara 2021. Anul acesta, mai mult ca niciodată, avem nevoie de culori care ne oferă un plus de energie și o stare de bine, iar tonurile de oranj sunt ideale pentru asta.
Rochiile de vară cu imprimeuri în nuanțe de portocaliu sunt cea mai sigură alegere. Aceste nuanțe au fost incluse în colecțiile pentru primăvară-vară ale unor branduri precum ACNE, Christopher John Rogers sau MSGM.

Galben pal

Printre toate culorile intense care se poartă sezonul acesta, cea mai delicată nuanță în tendințe este galbenul pal. Este una dintre cele două culori ale anului 2021, propuse de Institutul Pantone. Poate fi o alegere excelentă pentru a completa culorile mai puternice pe care le vom purta vara aceasta. Rochiile de vară, topurile feminine și chiar pantalonii în nuanțe de galben pal vor adaugă un aer romantic și delicat ținutelor tale.

Roz intens

Putem spune că rozul intens este culoarea anului 2021.
Poate pentru că ne-am plictisit de toate nuanțele neutre și plictisitoare de gri, crem, bej și clasicul negru pe care le-am purtat în izolare. Fashionistele par să fie îndrăgostite de tonurile intense de roz care atrag toate privirile. Poate fi considerată o declarație de independență și o ieșire din tipare. Indiferent cum decizi să porți rozul puternic, în mod clar vei obține un look spectaculos, perfect pentru vară.

Roșu stacojiu

Acest ton puternic de roșu se potrivește oricui și ar fi o pierdere dacă nu îl incluzi în ținutele tale de vară. Nu este neapărat o culoare de vară, ci una care poate fi purtată tot anul, însă în acest sezon o vom observa tot mai des.
Rochiile de seară în nuanțe puternice de roșu stacojiu par să fie alegerile preferate ale fashionistelor. La fel de ușor pot fi incluse și în ținutele de zi, de la topuri feminine care atrag toate privirile și până la rochii de vară ideale pentru zilele de weekend și vacanțe. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod