Se poartă bobul cu breton, tunsoarea momentului care combină două trenduri

Trendurile vin și pleacă, dar două tunsori au trecut testul timpului. Este vorba despre breton și tunsoarea bob.
Clasice și sexy, aceste două stiluri oferă un look tineresc și sofisticat. Iar împreună formează o combinație irezistibilă. 

În prezent, bretonul și tunsoarea bob sunt cu atât mai tentante pentru că ambele sunt trenduri importante ale acestui an, iar vedetele, fashionistele și influencerițele știu cel mai bine acest lucru. Multe dintre ele au apelat deja la bobul scurt cu breton, astfel că această tunsoare poate fi observată tot mai des pe Instagram sau TikTok.

Este un look pe care merită să-l încerci dacă ai vrut întotdeauna breton dar nu ai avut curaj să-ți faci unul și dacă îți dorești o tunsoare ceva mai scurtă, care să-ți pună trăsăturile în valoare. 

Citește și: 50 de tunsori pentru părul drept


Se poartă bretonul „mini”, care este mai scurt și ajunge până deasupra sprâncenelor. De asemenea, o variantă de luat în calcul este bretonul cortină care este lung și împărțit pe centru.
Lungimea bobului poate varia de la linia maxilarului și până la nivelul claviculei.

Bobul cu breton arată excelent și în cazul în care ai părul creț sau ondulat. Părul natural este foarte apreciat în prezent, iar tunsorile care îi pun în evidență textura naturală sunt alegeri perfecte.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod