35 de ținute pe care să le porți cu pantofi sport

Pantofii sport nu mai sunt de câteva decenii încălțări dedicate exclusiv activităților sportive.
În ultimii ani, pantofii sport au devenit esențiali pentru cele mai multe femei, fiind incluși în numeroase ținute.
 
Câteva modele s-au făcut remarcate de-a lungul timpului, fiind de nelipsit din colecțiile fashionistelor. Printre acestea se numără modelul clasic Adidas Stan Smith, care a fost copiat intens de alte branduri, dar și faimoșii teniși, care sunt purtați cu orice, de la jeanși și până la ținute cu fuste din voal sau tulle.

Citește și: 5 perechi de pantofi pe care fashionistele le poartă cu rochii 


Recent, pantofii sport care au făcut furori pe Instagram sunt cei cu aspect retro sau modelele „urâte”, numite de influenceri „adidași de tată”.

Indiferent ce stil preferi, ar fi o pierdere imensă să nu deții cel puțin o pereche de pantofi sport în colecția ta de încălțăminte.
Fashionistele și celebritățile ne demonstrează că pot fi incluși în orice ținută, reușind să ofere un aer relaxat și modern outfit-urilor tale.

Descoperă în galerie 35 de ținute care arată excelent cu pantofi sport.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod