5 perechi de pantofi pe care fashionistele le poartă cu rochii

Rochiile reprezintă una dintre cele mai simple alegeri vestimentare. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi perechea potrivită de pantofi, sandale sau botine cu care să le porți.
Ca de fiecare dată, fashionistele sunt o sursă bună de inspirație. Acestea ne demonstrează că poți face unele asocieri mai puțin obișnuite care însă arată excelent. Rochiile de primăvară și vară, purtate cu încălțările potrivite, pot deveni „uniforma” ta din sezonul cald. Iar dacă incluzi pantofi și sandale care se poartă în acest sezon, vei bifa mai multe trenduri în același timp. Fie că optezi pentru o rochie mini, una midi sau maxi, există pentru fiecare stil perechea de pantofi ideală.

Sandale pescărești

Aceste sandale se numără printre trendurile anului 2021 în materie de încălțăminte.
Nu doar că sunt foarte confortabile și practice, dar în același timp se potrivesc cu cele mai multe ținute casual, fie că este vorba despre rochii sau ținute cu fuste sau pantaloni.

Citește și: Ce pantofi se poartă în 2021. 7 modele în tendințe


Bocanci cu talpa groasă

Bocancii cu talpă groasă sunt populare de câțiva ani și sunt ideale pentru a fi purtate în perioada de tranzit dintre iarnă și primăvară. Pot fi purtate cu rochiile de primăvară, inclusiv cu cele care au un aspect feminim, din materiale vaporoase sau cu imprimeuri florale.
Contrastul de stil dintre bocancii cu talpă groasă și rochii este unul interesant, la care fashionistele apelează des.

Pantofi sport albi

Nu este o surpriză faptul că pantofii sport albi sunt o alegere foarte bună pentru rochiile de primăvară și vară. Poți opta pentru teniși, pantofi sport cu talp groasă sau unii cu model clasic. Îi poți asocia cu o mulție de rochii, de la cele de tip cămașă, rochii tricotate, rochii petrecute sau rochiile lejere din in.

Papuci de tip Birkenstock

Papucii Birkenstock au devenit încălțări de bază din colecțiile de pantofi ale fashionistelor și celebrităților.
Recunoscuți pentru baretele groase și talpa moale și confortabilă, astfel de papuci sunt o investiție bună pe termen lung și nu par să se demodeze prea curând. Se potrivesc foarte bine cu ținutele lejere din sezonul cald și creează un look relaxat atunci când îi porți cu rochii.

Șlapi

Șlapii au fost considerați mult timp încălțări pentru plajă, iar purtarea lor în oraș era privită drept o greșeală majoră de stil. Cu toate acestea, încă din sezonul trecut șlapii și-au depășit statutul, fiind reinventați de numeroase branduri celebre.
În prezent poți găsi șlapi cu aspect rafinat, fiind realizați din piele și având adesea și toc. Se potrivesc foarte bine cu rochiile de vară.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod