Cele mai noi creații ale casei Xerjoff, lansate în Romania

Elysee a adus în premieră în România noutățile casei Xerjoff, menite să revoluționeze arta parfumeriei. Acestea au fost dezvăluite publicului și presei în cadrul unui eveniment plin de rafinament ce l-a avut ca oaspete de onoare pe Sergio Momo, fondatorul casei Xerjoff.

“Ne onorează sa reprezentăm pe piața românească cele mai noi creații Xerjoff, expresie a exclusivismului și luxului desăvârșit”, a declarat Cristina Bălan, managing director Elysee.

Malvina Cervenschi, Ileana Badiu, Stephan Pelger, Sonia Argint Ionescu, Ștefan Lungu, Anca Rusu, Irina Păcurariu, Ilinca Vandici și Laura Cosoi au sărbătorit alături de Elysee lansarea noutăților Xerjoff. O altă surpriză a organizatorilor a fost prestația bandului Jazzapella, foarte apreciată de participanți.



În cadrul evenimentului, Porsche Inter Auto Romania, partenerul Elysee, a prezentat noul model Porsche Panamera S E-Hybrid, care, pentru a marca începutul acestei colaborări, este disponibil clienților Elysee la un preț special.



Parfumierii au libertate absolută în a crea și jongla cu propriile fantezii. Pentru prima dată, în exclusivitate în România, kit-ul Amber& Musk oferă aceeași libertate de exprimare și iubitorilor de parfumuri. Ambra și moscul sunt esențele cheie în construirea misterului și seducției.

Kit-ul Amber& Musk este unic deoarece prin combinarea acestor două esențe, în diferite concentrații, îți poți crea propria ta semnătură olfactivă. Kit-ul conține parfumul Amber (50 ml) și parfumul Musk( 50 ml), la un preț de 2.190 lei.

Vintage Collection Casamorati recreeză istoria glorioasei case de parfumuri fondată în Italia, între secolele al XVIII-lea și al XIX-lea. Parfumul 1888 este un amestec rar ce reinventează una dintre formulele celebrei parfumerii din Bologna.
Acest parfum intens este suprapus unei baze complexe și cremoase ce reunește acorduri de santal de Mysore, patchouli, ambră și note de piele.
Prețul pentru 100ml este 1.190 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod