Crocs celebrează stilul unic al fanilor, care inspiră și reinventează brandul constant!

Croctober este un moment de recunoaștere a fanilor Crocs din întreaga lume, fiecare dintre ei fiind o componentă a succesului pe care brandul îl are.
Această sărbătoare ce se întinde pe toată perioada lunii octombrie a început pe 23 octombrie 2017, odată cu Ziua Națională a Crocodilului din America. Fanii brandului au crezut că această zi este perfectă pentru a-și sărbători perechea preferată de încălțăminte. Din acel moment, fiecare iubitor de Crocs își poartă și postează cu și mai multă mândrie încălțările, încurajându-i în același timp pe ceilalți să facă și ei asta prin social media. 

Așa a apărut Croc Day.
O sărbătoare unică, care de la an la an aduce împreună și mai mulți oameni, transformând întreaga lună octombrie într-un prilej de celebrare a libertății de exprimare pe care o oferă fiecare model Crocs. 

În temă cu această perioadă festivă, Crocs a lansat o serie de noi colecții care sunt menite să te ajute să-ți transpui personalitatea și caracterul într-un mod de neegalat. Printre modelele noastre preferate se regăsesc Siren Clog și Furever Crush. 

Siren Clog împrumută caracteristicile unui Classic Crocs Clog, oferindu-i un twist printr-un toc tip bloc.
Acesta contribuie în a scoate în evidență silueta și oferă o notă în plus de stil - fiind astfel perechea perfectă pentru momentele în care îți dorești să te simți confortabil, dar îți dorești ca ținuta ta să dețină o eleganță aparte. Modelul este disponibil în 3 culori - Black, Bone și Hyper Pink - și îți poate transforma orice ținută radical. 

Furever Crush este un upgrade al modelului Crush. Această pereche este perfectă pentru sezonul rece! În interior vei descoperi o căptușeală din imitație de blană, care alături de designul deja emblematic creează un must-have piece.
Pe lângă toate astea, Furever Crush se bucură de o platformă subtilă care îți oferă câțiva cm în plus.

Acestea sunt doar 2 dintre modelele pe care le poți alege pentru a sărbători într-un mod autentic Croctober. Mai mult de atât, cu ajutorul charm-urilor Jibbitz poți duce personalizarea outfit-urilor tale la un nivel cu totul nou. 

Vizitează magazinele Crocs din AFI Cotroceni și ParkLake pentru a descoperi care dintre cele mai noi siluete Crocs sunt ideale pentru tine. Croctober se apropie, deci pregătește-te de sărbătoare! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod