Cămășile în carouri – Cum adaugă stil oricărui outfit de bărbați?

Cum toamna este în plină glorie, vă întrebați ce fel de haine s-ar potrivi cel mai bine cu culorile sezonului? Ei bine, dacă vă numărați printre domnii care doresc să-și schimbe garderoba în funcție de vremea de afară, însă nu se simt prea inspirați în materie de fashion, rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale prin a vă prezenta cămășile în carouri. Vă vom ajuta să alegeți cele mai potrivite culori, vă vom spune cu ce fel de pantaloni să le asortați și ce accesorii merg cel mai bine cu ținutele în cauză. Iar la final, veți avea un outfit de milioane. Să începem!
Cămășile de bărbați sunt la mare căutare în perioada actuală. Acest lucru se întâmplă datorită stilului classy, potrivit oricărui tip de activitate, dar și confortului oferit la purtare. Pe piața din domeniu veți găsi cămăși atât de bumbac cât și de blugi, deci depinde numai de preferințele dumneavoastră ce veți alege. Însă, în articolul de azi, ne vom concentra pe cele de bumbac, și anume în carouri. După cum vă spuneam și mai sus, vrem să vă prezentăm cele mai trendy culori ale momentului. Apoi, dumneavoastră vă veți putea impresiona toți apropiații cu alegerea făcută.

Culorile sezonului


Cele mai frumoase nuanțe pentru cămăși pentru bărbați de toamnă sunt roșu, portocaliu, maro, crem și verde. Haideți să vă spunem și ce însemnătate are fiecare culoare în parte.

Dacă vă doriți să exprimați putere și seriozitate, alegeți o cămașă în carouri roșii. Nu optați pentru o nuanță prea stridentă, ci mai degrabă alegeți una caldă. Roșul se va potrivi de minune cu o pereche de pantaloni negri, reușind să pună în evidență trăsăturile bărbaților bruneți. Fie că alegeți niște blugi obișnuiți, sau poate optați pentru pantalonii cargo, cu siguranță vă veți impresiona colegii de serviciu sau partenera.

Dacă vă doriți să exprimați căldură, alegeți o cămașă portocalie pentru bărbați. Carourile de această culoare vor fi cea mai potrivită oglindă a anotimpului, deci vă veți încadra fără griji în toate trendurile momentului. Cu o astfel de bluză se vor asorta de minune pantalonii de culoare maro. Veți avea un outfit ce vă va exprima dragostea pentru natură. Veți fi unul cu sezonul!

Dacă vă doriți să exprimați încredere, alegeți o cămașă în carouri maro. Cu cât aveți o personalitate mai calmă, cu atât această culoare vi se va potrivi mai bine. Asortați o astfel de cămașă cu o pereche de pantaloni negri și veți atrage toate privirile.

Dacă vă doriți să exprimați calmitate, alegeți o bluză crem. Astfel de carouri vor ieși cel mai bine în evidență alături de o pereche de blugi albaștri, clasici. Pe lângă calmitate, veți putea da senzația și de puritate, deci putem spune din nou faptul că, dacă sunteți o persoană calmă, această nuanță de sezon vă va avantaja!

Ultima, dar nu cea din urmă culoare care merită menționată este verdele! Dacă vă doriți să exprimați seninătate, asortați cămașa în carouri verzi cu o pereche de pantaloni negri. Iar pentru a fi pe deplin în centrul atenției, nu ezitați să puneți deasupra și o geacă bărbați de piele. Așa, veți întoarce toate privirile!
Iar acum că ați aflat care sunt cele mai apreciate culori ale toamnei din acest an, haideți să vă enumerăm și câteva accesorii de nelipsit din garderoba masculină.

Accesoriile sezonului


Cum bărbații sunt ființe practice, cel mai potrivit accesoriu al sezonului va fi smartwatch-ul modern. Lângă acesta, în funcție de culoarea brățării sale, puteți asorta o șapcă simplă, pentru un plus de clasă. Totodată, pentru zilele încărcate la birou, sau în care aveți multe drumuri de făcut prin oraș, nu ezitați să luați cu dumneavoastră și un rucsac cu buzunare multiple. Un astfel de accesoriu își va face simțită utilitatea, negreșit. Și nu în ultimul rând, pentru un plus de stil și mister adăugat oricărui tip de ținută, purtați o pereche de bocanci moderni cu catarame sau talpă groasă. Nu numai că veți avea parte de confort în diminețile răcoroase de toamnă, dar veți fi și ferit de umiditate, totul în timp ce arătați extraordinar! Aveți o mulțime de posibilități. Nu trebuie decât să dați frâu liber imaginației dumneavoastră.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum vă simțiți inspirat să creați cele mai atrăgătoare ținute cu cămășile pentru bărbați. Dacă vă doriți mai multe sfaturi, mai faceți puțin browsing. Vă dorim happy shopping!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod