Alicia Keys

Alicia Keys, fără machiaj. Care sunt secretele ei pentru un ten impecabil?

Vedeta a ales de nenumărate ori să apară pe covorul roşu fără machiaj. Descoperă care este secretul ei pentru un ten impecabil?
Chiar dacă trendul selfie-urilor fără machiaj a luat amploare, în unele cazuri putem constata că vedetele nu sunt chiar nemachiate, ci au pe alocuri pudră, fond de ten sau puţin rimel. Este uşor să îţi faci un selfie pe care să-l prelucrezi cu tot felul de filtre astfel încât tenul să arate impecabil, însă e mai greu să apari total nemachiată pe covorul roşu şi să arăţi bine. Alicia Keys a avut acest curaj şi a declarat în urmă cu câteva luni că s-a săturatt să încerce să fie perfectă şi pe gustul tuturora. Astfel că, în nenumărate rânduri vedeta a optat pentru un look natural, fără machiaj, atunci când şi-a făcut apariţia la evenimente mondene.

"Când m-am lansat în muzică, toţi aveau ceva de comentat în legătură cu aspectul meu fizic.
Îmi spuneau că am trăsături prea dure, că mă comport ca un bărbat şi că probabil sunt lesbiană. Adevărul era mult mai simplu: provin din New York, unde toată lumea se comportă aşa. Din cauza comentariilor însă, m-am simţit mereu constrânsă să mă machiez şi să îmbrac haine care nu mă caracterizau",
a spus Alicia.


Alicia Keys, fără machiaj: ritualul de îngrijire al tenului


Make-up artistul său a făcut unele declaraţii pentru revista Elle în care vorbeşte despre modul în care îşi îngrijeşte Alicia Keys tenul. Iată care sunt secretele ei:


1. Foloseşte un roller de jad


Acest aparat pentru masaj este deosebit de util pentru zona feţei, ochilor, gâtului şi decolteului. Prin rotirea pietrei de jad se stimulează dremajul limfatic, se îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi se oxigenează ţesuturile, conferind prospeţime tenului.
Pentru un efect şi mai puternic, se păstrează la frigider sau se pune în apă cu gheaţă înainte de folosire.


2. Mască din pulpă de castravete


Alicia Keys foloseşte pulpa de castravete pe care o aplică pe toată faţa atunci când are mai mult timp înainte de o apariţie importantă, după cum susţine make-up artistul vedetei. Această pulpă de castravete acţionează eficient şi lasă tenul impecabil.


3. Foloseşte uleiul pur de jojoba


Uleiul de jojoba este unul dintre secretele nelipsite din ritualul său de îngrijire. Nici loţiunile de curăţare a tenului nu lipsesc din ritualul său de îngrijire, iar vedeta optează pentru unele care au în compoziţia lor uleiuri vegetale.


4. Foloseşte foarte des măştile pentru faţă


Printre favoritele sale se numără măştile care conţin castravete, iaurt, unt de shea (cum ar fi cea de la Eminence Clear Skin Probiotic Masque sau SK-II).


5. Crema colorantă şi produse pentru definirea sprâncenelor


Make-up artistul vedetei susţine că atunci când are apariţii la evenimente televizate, Alicia foloseşte produse de machiaj pentru definirea sprâncenelor sau pentru un ser/cremă colorantă cu o textură uşoară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod