pulover

Ai un pulover de lână intrat la apă? Iată cum îl poţi readuce la dimensiunile normale

Cu toate am trecut prin acest coșmar: un pulover de lână intrat la apă, care s-a micșorat când ne era lumea mai dragă. Mai gravă e situația atunci când ai de-a face cu un articol vestimentar pe care îl iubeai, de care te legau amintiri prețioase sau pe care îl moșteniseși după nenumărate generații petrecute în familia ta.
Azi te învățăm cum să salvezi un pulover de lână intrat la apă. Descoperă sfatul pe care  l-am învățat de la cele mai pricepute gospodine și care funcționează negreșit. Află și alte trucuri care te vor ajuta să ai grijă ca la carte de prețioasele tale articole din lână sau din cașmir!
Cum salvezi puloverul de lână intrat la apă

Sperăm că nu l-ai aruncat și nici nu l-ai dăruit cu inima strânsă verișoarei tale mai mici, deoarece puloverul de lână intrat la apă chiar are șanse de a fi salvat.
Află cum din rândurile de mai jos!

Iată de ce ai nevoie pentru a desfășura delicata acțiune de recuperare a acestui item atât de prețios! Aliații tăi pentru readucerea la dimensiuni normale a puloverului de lână intrat la apă sunt aproximativ 2 linguri de balsam de păr extrem de blând și două prosoape curate. Citeste continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod