Halle Berry n-are nevoie de machiaj: Arată fabulos la 50 de ani!

Actriţa americană obişnuieşte să iasă din casă fără să se aranjeze prea mult. La 50 de ani, ea arată mai tânără cu cel puţin un deceniu.

Protagonista unui divorţ cu scântei, Halle Berry ar fi pe cale să se împace cu soţul ei, Olivier Martinez, după cum anunţă presa americană. Poate de aceea era gânditoare miercuri, când a fost fotografiată de paparazzi, pe o stradă din Beverly Hills. Câştigătoarea premiului Oscar a renunţat la look-ul de gală cu care ne-a obişnuit în apariţiile pe covorul roşu şi a optat pentru un look casual, care o transforma într-o femeie obişnuită, dar fără să-i răpească din frumuseţea naturală cu care s-a consacrat.



Îmbrăcată cu un maiou alb şi o pereche de boyfriend jeans tăiaţi, actriţa părea abătută, dar arăta foarte bine. Chiar şi fără machiaj, ea nu-şi trădează vârsta, dând impresia că este mai tânără cu cel puţin zece ani.

Halle Berry obişnuieşte să renunţe la machiaj, încrezătoare în calităţile sale fizice care sfidează vârsta. La începutul lunii septembrie, ea a postat pe Instagram o fotografie în care apărea în costum de baie, cu un corp de vis.
Pe 14 august, când a împlinit 50 de anni, ea a publicat pe Instagram o imagine în care purta un şal alb brodat cu motive florale ce-i lăsa să se întrevadă corpul perfect.
"Cu braţele deschise aştept 50-ul... Sunt atât de norocoasă să ajung aici!", a scris vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod