Halle Berry bikini

Halle Berry, în bikini la 50 de ani. Cum poate să arate aşa?

Tocmai a făcut 50 de ani, dar arată ca la 30! Halle Berry uimeşte din nou cu o fotografie în care apare în bikini.

Halle Berry a împlinit 50 de ani în august, dar arată de parcă ar avea jumătate din această vârstă. Orice femeie o poate invidia pentru silueta sa şi pentru look-ul tineresc. 

Marţi, actriţa a postat pe Instagram o altă fotografie în care arată senzaţional: sprijinită cu spatele de un stâlp de beton, în bikini şi sutien negri şi cu un corp de vis, Halle Berry zâmbeşte spre camera foto. "Ultima poză de vară", a scris ea lângă imaginea de pe plajă.

Câştigătoarea premiului Oscar "a schimbat prefixul" pe 14 august, când a postat pe Instagram o fotografie în care purta un şal alb brodat cu motive florale ce-i lăsa să se întrevadă corpul perfect. "Cu braţele deschise aştept 50-ul...

Sunt atât de norocoasă să ajung aici!", a scris vedeta.

O săptămână mai târziu, ea a declarat pentru USA Today că se simte grozav la această vârstă: "Lumea îmi tot spune <<Faci 50 de ani. O, Doamne! Cum te simţi?>>. Păi mă simt excelent. Niciodată vârsta nu m-a definit. Şi nicicând nu m-am simţit mai bine."

"Tot anul ăsta va fi despre cum e la 50 de ani. Pagina mea de Instagram o să explodeze de la atâtea întrebări despre cum e la 50 de ani, cum arăţi la 50, cum gândeşti.
Va fi anul 50 pentru mine şi nu pot să aştept"
, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod