Zece accesorii indispensabile pentru o vara in tendinte

Se simte cumva "aroma" concediului in atmosfera? Inca nu, desi vremea s-a incalzit. Sa gandim pozitiv: mai sunt cateva saptamani bune pana cand vom pleca la mare (sau la munte?), asa incat este cel mai bun moment pentru a-ti improspata garderoba cu niste accesorii moderne, care vor adauga un plus de personalitate si culoare infatisarii tale. Sa vedem care sunt acestea...

Colier auriu, de mari dimensiuni

Se stie de ceva vreme: in sezonul acesta, accesoriile trebuie sa fie cat mai mari. Supradimensionate. Uriase. In ceea ce priveste bijuteriile, se mai impune o precizare: argintul, atat de modern in sezonul precedent, si-a luat ramas bun, lasand suprematia nobilului aur.

Eternul alb

Cu siguranta, este culoarea cea mai in voga in aceasta vara! In acelasi timp insa, tine cont de faptul ca albul poate fi foarte inselator, in sensul ca poti gresi - daca porti o rochie alba, dar cu un model prea simplu, si renunti la accesorii, vei arata banal, lipsita de acel "ceva" care te poate scoate in evidenta. Prin urmare, nu uita de unele dintre accesoriile de baza: colier, ochelari de soare, cercei...

O alta varianta este sa alegi un model aparte, care sa fie suficient de interesant si in lipsa accesoriilor.

Intoarcerea trenciului

De fapt, este impropriu spus "intoarcere", pentru ca nu a mai plecat de multa vreme. Dimpotriva, este una dintre piesele vestimentare care se afla de ceva timp in tendinte si sunt, in continuare, foarte apreciate. Este ideal pentru serile mai racoroase ale lunii iunie...

Straluceste din cap... pana in picioare!

Te vei simti foarte confortabil daca vei purta balerini - reprezinta una dintre cele mai comode alternative pentru incaltaminte. Pentru a fi o adevarata printesa, alege unii impodobiti cu modele cat mai viu colorate si in nuante precum smarald, bleu sau turcoise.

Sa ne strangem...

... Mijlocul! Centurile sunt la inaltime vara aceasta, iar in ceea ce priveste modelul, nu se poate spune ca exista restrictii. Pot fi groase, avand catarame mari si ornamentate, sau, dimpotriva, subtiri, simple sau impletite.

Imprimeurile in culori deschise

Modelul acesta trebuie sa fie nelipsit. Nimic nu este mai potrivit pentru zilele fierbinti de vara care se apropie. Fie ca este scurta, medie sau lunga, dreapta sau plisata - ai o multime de posibilitati la dispozitie pentru a-ti completa garderoba cu una sau (de preferat) mai multe rochii de matase.

Broderii discrete - ce poate fi mai romantic?

Sunt feminine, simpatice, delicate si iti induc un aer seducator si... visator. Pune-te in valoare purtand bluze subtiri, de dantela sau cu broderii florale.

Cum sa uitam de sandale?

Ca si anul trecut, in vara aceasta vedetele absolute sunt sandalele cu talpa groasa, gen "platforma", incheiate pe gamba cu ajutorul unor panglici.

Geanta supradimensionata

Sunt moderne si foarte practice: ai loc pentru toate (si se stie cat de multe obiecte ii trebuie unei femei, nu-i asa?). Criticii de moda apreciaza ca modelul acesta va fi in tendinte cel putin pana iarna viitoare. Ce alt argument ti-ar mai trebui?

Pantalonii scurti mentin stacheta!

Inca din sezonul trecut, erau preferatii multor designeri si acest lucru nu s-a schimbat. In acelasi timp, poti alege si pantaloni de lungime medie sau trei sferturi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod