Ce bijuterii purtam vara aceasta?

Topuri de matase stil baby doll, materiale cat mai vaporoase, in nuante pastelate... Asa s-ar putea rezuma, in cateva cuvinte, tendintele acestei veri in materie de piese vestimentare. Tabloul nu ar fi insa complet daca nu am afla si care sunt recomandarile marilor designeri in ceea ce priveste bijuteriile care constituie revelatiile acestui sezon.

Invazia... aurului!

Este o certitudine: bijuteriile din aur sunt adevaratele regine ale tendintelor acestei veri - atat la o petrecere, cat si in timpul zilei, la birou.
In ceea ce priveste modelul acestora, au aparut cateva schimbari. Astfel, daca in anii anteriori se purtau colierele scurte, la baza gatului, anul acesta situatia este exact invers: cu cat sunt mai lungi, cu atat mai bine. Gucci chiar ne propune un lantisor de 42 de centimetri! Fie ca sunt simple sau in mai multe randuri, cu pietre pretioase sau cristale, colierele vor fi lungi. Bineinteles ca, daca optezi pentru un astfel de accesoriu, orice alte bijuterii nu-si mai au locul...

Pietre cat mai mari

Regula nescrisa a tendintelor acestui sezon in materie de bijuterii consta in simplitate.
Spre exemplu, inelele voluminoase, cu pietre mari si cat mai viu colorate, sunt foarte moderne, dar tocmai ca urmare a opulentei lor, nu este indicat sa mai porti nimic altceva. Daca alegi o bijuterie cu pietre pretioase, opteaza pentru unele in culori vii: smarald, rubin sau topaz.

Daca esti o fire mai neconventionala...

In cazul in care nu agreezi bijuteriile din metal si cu pietre pretioase - dar vrei sa fii in tendinte - avem o veste buna: "lumea" accesoriilor din plastic te asteapta! Spre exemplu, un colier de perle false sau din margele de plastic (viu colorate, bineinteles! Cum altfel?) sau un inel voluminos, din plastic transparent si in nuante vesele - iata trei posibilitati carora nu le vei putea rezista!

Vine vara, mergem la plaja...

...
Si ce bine se vor asorta bijuteriile cu noul costum de baie pe care abia astepti sa-l porti! Desigur, accesoriile trebuie sa se potriveasca in context. Prin urmare, alege materiale corespunzatoare: coral sau scoici, in culori asortate celor care se regasesc in costumul de baie sau in rochia de plaja. De asemenea, poti opta si pentru bijuterii din turcoaz - se potrivesc atat de bine cu albastrul marii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod