Cum a reinventat Kate Middleton bijuteria preferată a Prințesei Diana

Kate Middleton poartă numeroase bijuterii ale familiei regale, inclusiv ale Prințesei Diana.
Una dintre cele mai cunoscute este inelul de logodnă cu safir și diamante care i-a aparținut Prințesei de Wales. Dar aceasta nu este singura bijuterie cu safire din colecția sa. 

Se pare că Ducesa de Cambridge a modificat recent o pereche de cercei cu safire și diamante care i-a aparținut mamei prințului William.

Ducele și Ducesa de Cambridge s-au întâlnit la începutul acesti luni la Palatul Buckingham cu președintele ucrainean Volodymyr Zelenskyy și soția acestuia, Olena Zelenska. Kate a purtat o rochie albastră, pe care a accesorizat-o cu un colier cu safire care seamănă foarte bine cu o pereche de cercei pe care Prințesa Diana a primit-o cadou de nuntă din partea Prințului Arabiei Saudite.
Bijuteriile purtate de Ducesa de Cambridge atrag atenția în mod deosebit atunci când sunt piese cu istorie.
Setul de bijuterii cu safire și diamante oferit de Prințul Arabiei Saudite s-a numărat printre bijuteriile favorite ale Prințesei Diana. Aceasta a purtat în numeroase ocazii setul realizat de casa de bijutieri Asprey. Setul este format dintr-un colier cu diamante și safir masiv, brățară, ceas, inel și cercei de tip lacrimă detașabili. Diana a purtat prima dată acest set cu ocazia unei vizite oficiale în Australia, care a avut loc în anul 1988.

Se pare că Ducesa de Cambridge a transformat unul sau ambii cercei într-un pandantiv, pe care l-a purtat împreună cu cerceii care fac parte din același set.
Este posibil ca soția Prințului William să fi ales ca părțile detașabile ale cerceilor originali să fie transformate în pandantiv.

Noul pandantiv completează perfect inelul de logodnă cu safir care i-a aparținut Dianei și care este purtat în prezent de Kate Middleton.

După decesul tragic al Prințesei de Wales, William și Harry au moștenit setul de bijuterii cu safire. Kate a primit în 2010 cerceii din partea Prințului William, care îi era logodnic la acea vreme, pentru că se asortau cu inelul de logodnă. Ducesa de Cambridge a modificat cerceii, separând partea deteșabilă, și i-a purtat frecvent.
De fapt, cerceii cu safire care i-au aparținut Prințesei Diana sunt bijuteriile pe care Kate le poartă adesea cu cele mai multe ținute oficiale de culoare albastră.

Și Prințesa Diana obișnuia să modifice bijuteriile din colecția sa. Aceasta a transformat ceasul din colecția saudită într-un choker care putea fi purtat și ca diademă. Prințesa de Wales a atras toate privirile în mai 1986, când a purtat pe cap această bijuterie cu safir masiv în cadrul unei vizite oficiale în Japonia. 

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod