Fă-l să te sune! 7 metode care nu vor da greș

Crezi sau nu, au existat vremuri în care femeile obișnuiau să stea lipite de telefon așteptând ca EL să sune. Acum trăim vremuri în care comunicarea se realizează printr-o abundență de mesaje și comentarii pe rețelele de socializare.

Ce s-a întâmplat cu apelul telefonic de altădată, în care poți auzi vocea celuilalt, puteți râde împreună sau poate chiar să îți scape câte o vorbă murdară?

Acum este mult mai simplu să îți trimită un mesaj în care să-ți spună unde să vă vedeți sau ce face, nu?

Dacă ești destul de supărată pentru că iubitul tău nu te sună atât de des precum ai vrea să o facă, atunci există câțiva pași pe care i-ai putea urma pentru a-l face să pună mâna pe telefon și să te sune. Tot ce trebuie să faci este să-l motivezi.

 

Iată câteva metode care nu vor da greș:


Nu îl suna în fiecare zi

Nu-l mai suna de o sută de ori pe zi. Acest lucru l-ar putea îndepărta și ar putea începe să creadă că ești prea solicitantă și sufocantă.

Ar începe să urască să te sune și să vorbească cu tine. Dacă încetezi să-l mai suni în fiecare zi, el va avea spațiu să respire și se va întreba de ce nu ești disponibilă. Asta îl va face să te sune.

Poartă-te distant și arată-te dezinteresată

Nu trebuie să faci o față lungă și să te milogești să te sune. Acest lucru îi arată doar cât de nesigură te simți și cât de disperată ești. Îi va intra în cap ideea că ai nevoie constant să te asiguri că ești iubită. De fapt, dacă te porți distant și dezinteresat și nu te deranjezi să-l suni, se va întreba dacă ți-ai pierdut interesul față de el. Acest lucru îl va face să vrea să te sune în schimb.

Menține-te ocupată și implică-te într-o mulțime de activități

Cel mai bun mod de a nu rămâne lipită de telefon așteptând să te sune este să îți ocupi timpul cu alte activități.
Dacă observă că ești prea ocupată, s-ar putea să-i fie frică să nu te piardă. Acest lucru îl va face cu siguranță să ia legătura cu tine. Și, dacă te sună, nu arăta o bucurie imensă ca și cum ai murit de dorul lui.

Citește și: 9 lucruri surprinzătoare care arată că o căsnicie nu va dura mult timp

Răspunde-i într-un mod iubitor când te sună

S-ar putea să nu îi fi răspuns cum ar fi trebuit când te-a sunat? Gândește-te la asta și vezi dacă atitudinea ta l-a făcut să se răcească și să nu mai vrea să sune. Fii sinceră și nu încerca să-l intimidezi, ameninți sau șantajezi când vorbiți. Răspunde-i într-un mod iubitor și fă-l să se simtă bine.

Fă-l dependent de apelurile cu tine

Nu va dori niciodată să te sune și să vorbească cu tine la telefon dacă ești reticentă sau te plângi constant.

În schimb, învață cum să fii romantică și să vorbești sexy, astfel ca el să devină dependent de conversațiile cu tine și să vrea să te sune în fiecare seară.

Roagă-ți prietenii să te sune

Dacă simți că partenerul tău te neglijează și nu te sună prea des, îl poți păcăli să creadă că nu te deranjează acest lucru pentru că ai alte apeluri interesante de preluat. Roagă-ți prietenii să te sune când el este prin preajmă. Lasă-l să te vadă purtând discuții lungi și animate cu cineva. Acest lucru o să-l sperie și o să-l facă să te sune mai des.

Fă-l să aștepte cu nerăbdare următorul apel telefonic

O modalitate de a-l determina să te sune este să-l momești și să-i promiți ceva interesant pentru următorul apel.
Fii misterioasă și enigmatică. Fă-l să vrea să te sune doar pentru a auzi ce ai de spus. Fii adorabilă și romantică folosind cuvinte care îi vor hrăni ego-ul și îl vor face să se simtă special în același timp.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod