Ce bijuterii să iei cu tine în concediu. 5 piese esențiale

Ți-ai plănuit deja vacanța până la cel mai mic detaliu, știi exact ce vei face în fiecare zi și numeri cu nerăbdare zilele care au mai rămas până vei pleca.
Dar să-ți faci bagajele nu este de obicei o încântare. În mod sigur și tu trăiești cu teama că ai putea uita ceva important acasă (să sperăm că nu biletul de avion sau pașaportul...) și verifici iar și iar. Dar dacă vrei să arăți impecabil în vacanță, probabil ți-ai stabilit clar ținutele pe care le vei purta și accesoriile care să le completeze. Acum vine o întrebare pe care numeroase femei și-o pun adesea: ce bijuterii trebuie să luăm cu noi în vacanță?

Există câteva opțiuni simple care te vor ajuta să-ți completezi perfect fiecare look. Nu este necesar și nici recomandat să iei cu tine cam tot ce deții în materie de bijuterii. Iată câteva reguli de bază pe care să le urmezi:

- Ia cu tine piesele mai ieftine. Este de preferat să lași acasă cele mai bune bijuterii pe care le deții și să iei cu tine în vacanță piese fără de care poți trăi, în cazul în care se pierd.

- Și pentru că a venit vorba de bijuterii pierdute, pune bijuteriile în bagajul de mână, nu în cel pentru cală.
Bagajele de cală se pot rătăci și de multe ori nu mai sunt niciodată recuperate. De aceea este mai bine să ai obiectele prețioase cu tine pe durata zborului.

- Încearcă un rulou pentru transportat bijuteriile. Este o modalitate bună de a-ți transporta bijuteriile ordonat și în siguranță. Pe de altă parte, îți permite să iei cu tine numai strictul necesar, ceea ce este întotdeauna varianta perfectă.


- Nu pune bijuteriile într-un portfard sau o pungă sigilabilă. Acestea pot fi afectate de umezeală și ar trebui păstrate într-un mediu aerisit și uscat. Pe de altă parte, pandantivele, brățările și lănțișoarele se pot încurca și se pot rupe. 

- Nu purta bijuterii la piscină. Clorul afectează bijuteriile, chiar și pe cele din materiale prețioase. Alege piese și accesorii care rezistă la astfel de condiții precum cele din lemn sau plastic.
Dacă ai intrat purtând bijuterii în apa cu clor din piscină, clătește-le după aceea cu apă curată, șterge-le și lasă-le la uscat.

- Sarea și nisipul nu sunt cei mai buni prieteni ai bijuteriilor tale. Nisipul este abraziv. Poate degrada metalul și zgârie pietrele prețioase. De asemenea, sarea corodează bijuteriile, în special pe cele din aur roze, care conține un aliaj de cupru.

Ce bijuterii să iei cu tine în vacanță


Printre cele mai bune alegeri se numără bijuteriile și accesoriile care se potrivesc cu cât mai multe ținute. În acest fel nu vei fi nevoită să iei cu tine piese pentru fiecare ținută în parte. Iată câteva opțiuni clasice:

Cerceii rotunzi
Cerceii rotunzi, fie că sunt din aur sau argint, se numără printre bijuteriile clasice pe care orice femeie ar trebui să le aibă. Se pot asorta cu extrem de multe ținute, inclusiv cu cele relaxate de vacanță.
Optează pentru cercei de dimensiuni medii, cei cu formă ușor neregulată fiind în tendințe de câțiva ani.


Colierul cu monedă



Dacă ești pasionată de modă și urmărești fashionistele de pe Instagram, în mod sigur vei observa că toate au în colecția lor de bijuterii pandantivul sub formă de monedă.


Coliere ce pot fi suprapuse



Colierele din lănțișoare subțiri cu pandantive sunt perfecte pentru vacanța de vară. Le poți purta separat, dar le poți și suprapune pentru a crea un efect de cascadă. Pandantivele ideale pentru zilele de concediu sunt cele care amintesc de vară și mare precum ancoră, timonă, val, păsări, soare etc.


Brățara pentru gleznă



Ai o brățară pentru gleznă și nu știi când este momentul potrivit să o porți? Ei bine, concediul este ocazia perfectă de a purta o astfel de bijuterie.
Dacă nu vrei să investești într-o brățară dintr-un metal prețios, poți alege una subțire și discretă din metal auriu sau argintiu.


Inel pentru cocktail



Probabil ai câteva inele pe care le porți zi de zi. Dar fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin un inel de cocktail. Este o bijuterie statement, care iese în evidență și completează perfect un look de seară. Vei avea de nevoie de o astfel de bijuterie pentru cinele romantice din timpul vacanței.
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod