Accesoriile de vară: cum le alegi pe cele potrivite pielii tale

Pielea bronzată se asortează de minune cu nuanțele metalice așa cum sunt auriul sau cuprul. Află cum să alegi accesoriile de vară potrivite pielii tale

Auriul, ideal pentru pielea bronzată

Este cunoscut faptul că auriul face echipă foarte bună cu pielea bronzată. De aceea, pe timpul verii, ar trebui să apelezi des la bijuteriile și accesoriile aurii, dacă vrei să-ți pui bronzul în valoare. Brățările multiple, colierele de tip statement sau cele de tip cascadă în culoarea aurului vor arăta excelent pe pielea ta. 

Culori puternice pentru un bronz intens

Pielea foarte bronzată va fi perfect pusă în valoare de accesoriile și bijuteriile cu detalii în culori intense, așa cum sunt turcoazul, galbenul, verdele mentă, portocaliul etc. Acestea vor crea un contrast puternic, ceea ce va evidenția foarte bine nuanță arămie a pielii tale.
Este valabil și în cazul în care porți accesorii în culori deschise precum crem, alb, ivoriu, șampanie. De exemplu, o preche de ochelari de soare cu ramă crem te vor ajuta să arăți precum un star de cinema!

Accesoriile argintii, potrivite dacă ai pielea albă

În cazul în care razele soarelui nu sunt cele mai bune prietene ale tale pe timpul verii, din cauza pielii foarte albe care se arde și se înroșește în loc să se bronzeze, atunci accesoriile ideale pentru tine sunt cele argintii. Această nuanță metalică rece se potrivește perfect cu tonul pielii tale. Alege bijuterii din argint, coliere multiple argintii sau ochelari de soare cu detalii în această nuanță.

Nuanțe de bronz pentru piele albă

O altă opțiune pentru persoanele care au pielea albă în ceea ce privește accesoriile potrivite pentru vară sunt nuanțele calde de arămiu, brun și maro. Acestea imită perfect nuanțele pielii bronzate și oferă căldură pielii albe, care are adesea un ton rece.
Brățările sau cerceii din lemn, de exemplu, cu detalii aurii sau arămii, sunt ideale pentru a fi asortate cu ținutele lejere de vară. De asemenea, ochelarii de soare cu ramă stil "carapace de țestoasă", care includ nuanțe de maro și brun, ți se potrivesc perfect.

Și forma este importantă!

Nu uita că și forma feței este foarte importantă atunci când alegi bijuteriile, în special cerceii. O regulă de bază este aceea de a opta pentru cercei care au formă opusă celei pe care o are fața ta. În acest fel echilibra trăsăturile și îți vei pune chipul în valoare.
Pentru fața rotundă, cerceii cu o formă alungită te vor ajuta să creezi iluzia unui chip mai subțire. Cerceii de tip candelabru care includ elemente rotunjite sunt cea mai bună alegere pentru fața în formă de inimă. Aceștia vor echilibra trăsăturile și în același timp vor atrage atenția asupra ochilor și pomeților. Persoanele cu fața pătrată ar trebui să aleagă cercei lungi sau circulari pentru un look perfect. Cerceii cu un design rotund, care depășesc mijlocul feței, vor îmblânzi trăsăturile pomeților și ale maxilarului. Dacă ai fața ovală ești avantajată pentru că ți potrivesc cerceii de orice formă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod