Cum să te îmbraci în zilele caniculare: 5 idei stylish, dar practice

Salopetele formate din top cu bretele și pantaloni scurți sunt răcoroase și lejere. Descoperă cum să te îmbraci în zilele caniculare ca să faci față căldurii
Temperaturile ridicate sunt greu de suportat, iar alegerile vestimentare din zilele caniculare pot fi foarte dificile. Dacă petreci minute întregi în fața dulapului cu haine, întrebându-te oare ce să porți ca să nu-ți fie extrem de cald, dar să arăți și excelent, iată câteva sugestii:

Salopete scurte, fără bretele

Sunt foarte comode, ideale pentru zilele caniculare, iar pe lângă aceste argumente vine și faptul că se află în tendințele acestui sezon. Este vorba despre salopetele formate din pantaloni scurți și top corset, fără bretele sau cele cu bretele subțiri.
Cel mai mare avantaj este acela că nu trebuie să stai o veșnicie pe gânduri ce top să asortezi cu ce fustă sau pantaloni. Salopeta rezolvă instant această dilemă! Printurile multicolore, în special cele florale, masive, sunt în trend vara aceasta, dar la fel de bine poți purta și o salopetă complet albă pe timpul zilei, decorată cu accente din dantelă sau croșetate.

Topuri decupate

Topurile scurte, care îți lasă abdomenul la vedere, se află de câțiva ani în tendințe. Pot fi asortate cu fuste sau pantaloni cu talie înaltă, pentru un look sexy și elegant, dar la fel de bine pot fi asortate cu fuste largi și lejere sau pantaloni scurți, pentru ținute ideale pe timpul zilelor caniculare.
Topurile decupate ți se potrivesc perfect dacă ai un abdomen tonifiat, de care ești mândră, dar nu sunt o opțiune prea bună dacă ai "colăcei" pe care dorești să-i ascunzi.

Rochiile lejere

În zilele fierbinți, rochiile din materiale subțiri și fluide, cu o croială lejeră, cu bretele subțiri sau fără bretele sunt alegerile ideale. Te vor ajuta să faci față mult mai ușor temperaturilor ridicate, dar și să arăți impecabil! Nu uita că este importante să le alegi pe cele în culori deschise, pentru că nuanțele închise atrag căldura.

Pantalonii scurți

Pantalonii scurți de blugi se numără printre tendințele de top ale acestui sezon. Nu numai că sunt ideali pentru zilele caniculare, dar pot fi asortați perfect cu topuri foarte răcoroase, așa cum sunt cele cu umerii goi, cele decupate sau maiourile subțiri și lejere.


Rochiile și topurile cu spatele gol

Pentru că îți lasă o mare parte a spatelui goală, aceste piese vestimentare se potrivesc de minune în zilele cu temperaturi greu de suportat. Te ajută să reziști mai ușor căldurii insuportabile. Rochiile și topurile cu spatele gol pot fi purtate cu sutine cu bretele speciale, dispuse pe laterale, cu sutien de tip cupe din silicon, dar și fără sutien. Citește aici cum să porți rochiile cu spatele gol.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 4 Iul 2016, 12:07
    te rog

    poti sa imi spui te rog de unde pot achizitiona rochia bleu vaporoasa,caut demult genul acesta si mai ales forma si culoarea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod