Motive pentru care ar putea sa te paraseasca

5 motive pentru care ar putea să te părăsească, chiar dacă te iubește

Ești convinsă că partenerul tău nu te va părăsi niciodată pentru că te iubește enorm? Există câteva motive serioase care l-ar putea determina să plece. Află care sunt!
Într-o relație fericită, partenerii își oferă reciproc dragoste necondiționată. Atunci când trăiești o astfel de experiență, recunoști cu ușurință faptul că sentimentele partenerului tău sunt foarte sincere și puternice. Dar la fel de ușor poți deveni atât de sigură pe tine că persoana dragă îți va fi mereu alături încât poți comite greșeli de neiertat. Iată câteva dintre acestea care îl pot îndepărta definitiv:

Îl minți

Sinceritatea este esența unei relații bazate pe încredere. Iar atunci când această bază este distrusă, șansele ca relația să mai fie la fel ca înainte sunt foarte mici.
Dacă iubitul tău nu tolerează deloc minciuna și descoperă că l-ai mințit în privința unor chestiuni foarte serioase, există riscul să plece fără să se mai uite înapoi, chiar dacă te iubește. Nu uita că este de preferat un adevăr neplăcut în locul unei minciuni care te va urmări toata viața.

Îl înșeli

Infidelitatea este una dintre situațiile care au potențialul de a distruge iremediabil orice relație. Amestecul de emoții negative pe care le trăiește o persoană care a fost înșelată îi poate estompa sau chiar șterge complet sentimentele de iubire pentru cel care l-a trădat. Oricât de mult te-ar iubi partenerul tău, infidelitatea are capacitatea de a distruge totul în câteva secunde!

Te folosești de sentimentele lui

Se spune că în fiecare cuplu unul dintre parteneri iubește mai mult decât celălalt. Dacă în relația ta simți că partenerul tău este cel care are sentimente mai puternice, ai grijă să nu folosești asta în avantajul tău.
Poate fi tentant să te folosești de sentimentele lui pentru a obține mereu ceea ce vrei. Dar nu uita că de la dragoste la ură este doar un pas. Iar dacă bărbatul de lângă tine va observa că folosești sentimentele lui pentru tine ca pe o slăbiciune, cel mai probabil va fi dispus să treacă peste ele și să te părăsească.

Ești exagerat de geloasă

Gelozia exagerată se manifestă prin gesturi urâte, care îi lasă iubitului tău un gust amar. Dacă ești excesiv de geloasă, îl poți îndepărta treptat de tine și îl determini să te părăsească chiar dacă te iubește foarte mult. Obsesia că ai putea fi înșelată, deși poate că nu ai niciun motiv real de îngrijorare, se transformă într-un monstru care îți devorează relația.
Toate acele motive de îngrijorare pe care tu le vezi peste tot ar putea să devină un calvar pentru iubitul tău, care va alege să plece, chiar dacă te iubește.

Nu îl respecți

Crezi că dacă te iubește foarte mult, îți permiți orice? Aceasta ar putea fi o greșeală care are efecte serioase asupra unei relații și îl poate face pe cel de lângă tine să plece fără se uite în urmă, chiar dacă are sentimente pentru tine. Pe de altă parte, tot ceea ce tu crezi că este permis și fără importanță prea mare ar putea de fapt să îl rănească pe cel pe care îl iubești. Nu ignora avertismentele pe care le primești pentru că ai putea să te trezești singură!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod