Un copil a blocat tableta tatălui său până în anul 2067

Mulți părinți le dau copiilor tableta sau telefonul în schimbul a câteva minute de liniște și pace.
Dar povestea copilului care a blocat tableta tatălui său până în anul 2067 s-ar putea să te facă să te gândești de două ori înainte de a apela la această soluție.

Cum a reușit un copil să blocheze tableta tatălui său până în anul 2067?


Evan Osnos, un tată din Washington DC și scriitor la The New Yorker, s-a trezit într-o situație destul de dificilă atunci când copilul său în vârstă de 3 ani i-a dezactivat accidental iPad-ul, după ce a introdus în mod repetat o parolă greșită. Pe 6 aprilie 2019, Evan a cerut ajutorul oamenilor de pe Internet.
Acesta a spus că pare o situație falsă, dar că băiatul său de 3 ani a încercat în mod repetat o parolă greșită pentru a debloca tableta și că poate încerca din nou să introducă o parolă peste 25.536.442 de minute. Înseamnă că Evan trebuie să aștepte mai mult de 48 de ani, adică își poate folosi din nou iPad-ul în anul 2067.

Copiii pot face mizerie, pot trimite poze aleatoriu în lista de contacte și se pare că pot hack-ui și telefoane. Blocarea iPad-ului este o caracteristică de securitate a dispozitivelor Apple, care este activată doar atunci când cineva introduce în mod repetat o parolă greșită.
Cu cât introduci parola greșită de mai multe ori, cu atât mai mult crește perioada de dezactivare a tabletei. Se pare că Evan folosea o versiune veche de iOS, motiv pentru care iPad-ul său a fost dezactivat pentru o perioadă lungă de timp. Nu este deloc surprinzător că cei mai mulți oameni au considerat acest strigăt de ajutor amuzant și au oferit soluții amuzante. Unul dintre utilizatori a spus că Evan ar trebui să își repornească copilul de 3 ani. Un altul a întrebat dacă mai are chitanța pentru copil, în timp ce altcineva a spus că cea mai bună soluție este călătoria în timp.
O altă persoană i-a sugerat chiar să aștepte 48 de ani.

Potrivit departamentului de suport de la Apple, Evan trebuie să apeleze la o funcție de restore pentru a folosi din nou dispozitivul. Cu toate acestea, vor fi șterse toate datele de pe iPad și nu vor mai putea fi recuperate dacă nu au fost salvate în prealabil. La trei zile după incident, pe 9 aprilie, Evan a spus că așteaptă ca iPad-ul său să se deschidă, după ce a urmat pașii indicați de suportul companiei. Din fericire pentru Evan, totul este bine când se termină cu bine, dar părinții pot învăța o lecție din experiența sa: să se ferească de copiii care par inocenți.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod