O mamă și-a numit fetițele după fiii care muriseră într-un accident de mașină

O femeie din North Dakota, care a născut la mai puțin de un an după ce și-a pierdut cei doi fii într-un accident de mașină, și-a numit fiicele în onoarea fiilor săi.

După moartea fiilor săi într-un accident de mașină, mama aceasta și-a botezat fiicele în onoarea fiilor săi


Trista Curry, în vârstă de 31 de ani, conducea din Fargo, Dakota de Nord, pentru a-și surprinde mama în vacanța de Paște, în Minnesota. A început viscolul, iar mașina a început să deraieze de pe șosea. Era în mașină alături de cei trei copii ai ei, Camden (9 ani), Avalon (3 ani) și Maxwell (19 luni), când vehiculul s-a ciocnit cu un camion. Curry își amintește doar că țipa pentru ajutor. Camden și Maxwell au murit pe loc. Curry și fiica sa au supraviețuit, dar au rămas cu răni teribile: Avalon cu o fractură a craniului, cu sângerări cerebrale și cu oase fracturate, iar Curry cu mâna ruptă, cinci coaste rupte, ficatul afectat, o vertebră fracturată și pneumotorax.

Întoarcerea acasă de la spital fără fiii săi a fost cea mai grea parte.
Simpla vedere a lucrurilor care aparținuseră fiilor săi o întrista pe Curry. Apoi, la trei luni după accident, Curry a aflat că este însărcinată din nou. Curry credea că organismul său pur și simplu nu poate susține o sarcină în acel moment. În plus, aceasta nu mai voia să facă alți copii după accident. Pur și simplu își dorea băieții înapoi.

De data aceasta, doctorii i-au spus că va avea gemeni. Iar atunci când a aflat că vor fi fete, s-a întristat, deoarece voia tot băieți. Ultimul său copil, Maxwell, se născuse acasă, dar Curry a ales un spital pentru gemenii săi.
Era speriată de ce va simți după ce se vor naște gemenele. Travaliul a fost traumatizant, Curry insistând că nu este pregătită să nască. Dar odată ce au venit gemenele pe lume, totul s-a schimbat. Curry și-a dat seama că deja le iubea pe fete. Isla Camden și Eloise Maxwell s-au născut pe 18 februarie 2019. Curry și-a numit fiicele după fiii săi, pentru a-i onora. Imediat ce a acceptat faptul că erau fete, Curry a vrut să le dea numele băieților ei.

La un an după accident, Curry s-a recuperat fizic, dar încă face terapie pentru a face față stresului post-traumatic.
Curry a spus că fiica sa cea mare părea că a acceptat ceea ce s-a întâmplat cu frații săi, dar că a început să vorbească despre lipsa acestora. De aceea, a început un tip de terapie prin joacă, un fel de terapie care îi ajută pe copii să se exprime și să vindece traumele prin joc. 

Curry a spus că relația cu partenerul său nu a putut face față stresului pierderii, dar aceștia încă lucrează împreună pentru a crește copiii. Aceasta recunoaște că vorbitul despre moartea copiilor este incomod, dar că simte că este important să își aducă aminte de aceștia.
Deși știe că nimic nu îi va înlocui pe fiii săi, Curry știe că numele acestora transmise fiicelor lor vor menține vie amintirea lor.
 
Sursă foto: Facebook 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod