Au luat un bebeluș în plasament și au aflat că are alți 4 frați. I-au adoptat pe toți!

Este foarte dificil pentru copiii aflați în plasament să-și găsească o familie care să-i adopte împreună cu frații sau surorile lor. Din această cauză sunt despărțiți și cresc departe unii de ceilalți, ceea ce este extrem de dureros.
Pentru copiii din familii numeroase, șansele sunt și mai mici ca toți frații să fie adoptați de aceeași familie. Dar nu înseamnă că este imposibil! O demontrează povestea a cinci frați care au fost adoptați cu toții de un cuplu.

Andi și Thomas Bonura sunt căsătoriți de 15 ani. Înainte de a-și mări familia adoptând, cei doi au încercat mult timp să aibă un copil biologic. După ce a pierdut o sarcină, Andi a rămas însărcinată cu gemeni. Din păcate, băieții s-au născut prematur la doar 25 de săptămâni și numai unul dintre ei a supraviețuit. Au continuat apoi tratamentele și astfel s-au născut cele două fiice ale lor.

Cu toate acestea, Andi și Thomas nu au renunțat la planul de a adopta.
Am decis că vom adopta un copil cu mult timp înainte de a avea copii. Am avut mereu această dorință în inimă”, a declarat Andi pentru Bored Panda.

După ce au urmat toți pașii necesari, Andi și Thomas au primit primul copil în plasament: un băiețel pe nume Bryson. „Din prima clipă în care băiețelul nostru a venit la noi, am fost cucerită imediat. Acești copii minunați sunt atât de inocenți și dornici de iubire încât este un sentiment minunat să-ți deschizi sufletul și să-i iubești din toată inima și complet necondiționat”, a mai spus mama.

Citește și: 
Moment adorabil surprins de cameră. Un băiețel de doi ani a coborât din pat ca să doarmă pe podea cu câinele


Când au aflat că Bryson mai are frați, familia Bonura a decis să-i ia în plasament pe David și Gabrielle. Apoi au început să vină în vizită și cei mai mari dintre frați, gemenii Thomas și Carter.
Într-o zi, Andi și Thomas au primit un telefon și au aflat că părinții celor cinci frați renunță la drepturile părintești. În acel moment, cei doi soți au știut exact ce trebuie să facă.

A fost o decizie ușoară să-i adoptăm. Îi știam deja pe toți frații și eram complet îndrăgostită de fiecare dintre ei. Când ne-au sunat și ne-au întrebat dacă vrem să adoptăm, am spus instant 'Da', pentru toți cinci.”

Pe 6 mai au devenit oficial o familie, iar visul lui Andi și Thomas de a avea o familie mare a devenit realitate. „Este minunat să ai opt copii. Fiecare copil este incredibil de iubitor și fiecare are propriile trăsături de caracter.
Este o răsplată imensă să văd cum inimioarele lor cresc și se vindecă. Am o casă plină, dar fiecare contribuie. Au grijă unii de ceilalți, se susțin și se încurajează. Chiar nu știu cum am devenit norocoasa mamă a acestor mici oameni incredibili
”, a mai spus Andi.

Acum, Andi și Thomas sunt părinții lui Thomas (8 ani), Carter (8 ani), David (6 ani), Gabrielle (4 ani) și Bryson (2 ani), care s-au alăturat copiilor lor biologici Joey (11 ani), Sadie (10 ani) și Daphne (8 ani).

Andi spune că această decizie este cel mai important lucru pe care l-a făcut în viața ei. „Să iei alături de tine un copil și să-i oferi iubire necondiționată, în ciuda tuturor dificultăților și a procesului de vindecare, te provoacă să crești și să devii o persoană puternică.
Eu nu mai sunt aceeași persoană care am fost
”, a declarat mama.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod