August, luna de diamant pentru 4 zodii. Totul va fi mai presus de visurile lor

Ultima lună de vară nu va reține niciun strop de amărăciune pentru nativii de mai jos, care nu au deloc motive să se plângă că anotimpul cald își ia rămas bun când o face într-un mod atât de spectaculos.
Contextul astrologic le va oferi tot ce și-au dorit vreodată și chiar mai mult de atât, lucruri la care nici măcar nu ar fi îndrăznit să viseze.

Strălucește mai ceva ca un diamant: așa va fi luna august pentru patru dintre semnele zodiacului. Tu te numeri printre ele?

Mai fericite ca în cele mai frumoase vise: zodiile norocoase ale lunii august

La un moment dat, suntem sigure că zodiile de mai jos vor simți nevoia să se ciupească pentru a se asigura că nu au visat, atât de bine le merge totul în luna august.
Vezi despre cine e vorba!

Berbec


Primul semn al zodiacului are motive să chiuie de fericire încă din timpul Lunii Noi de pe 5 august, care îi oferă posibilitatea de a începe o nouă poveste de dragoste. Nu te simți exclusă dacă ești deja într-o relație la care nu vrei să renunți, deoarece sentimentul de „îndrăgosteală” intensă și covârșitoare te va cuprinde și pe tine. Așteaptă-te la un august plin de pasiune, cu întâlniri romantice, sărutări furate și fericire cât pentru zece vieți.

Iar veșțile bune nu se opresc aici.
Se pare că, deși pe plan profesional vei depune multe eforturi, pur și simplu vei adora să muncești. Ceea ce face de fapt ca luna august să fie mai frumoasă decât în visele tale este tocmai abilitatea de a te bucura de lucrurile mărunte, de a descoperi o plăcere ascunsă și în cele mai banale activități. Ține-o tot așa!

Balanță


Wow! Demult nu ți-a mai mers atât de bine și principalul motiv este legat de întoarcerea  planetei tale guvernante, Venus, în semnul tău. După 17 august, odată ce are loc acest eveniment, vei simți o eliberare, ca și cum ai fi descoperit în sfârșit secretul vieții fericite: și sunt șanse mari chiar să o fi făcut.

August strălucește ca un diamant mai ales în viața profesională pentru tine, acolo unde vei găsi oportunități la care nici măcar nu ai visat.
O promovare, o mărire de salariu sau jobul vieții tale sunt în cărți. Mai mult, prezența lui Marte în Taur te ajută să lupți pentru idealurile tale ca niciodată, așa că vei impresiona ușor orice superior. E momentul tău. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod