Moment adorabil surprins de cameră: Un băiețel de doi ani a coborât din pat ca să doarmă pe podea cu câinele

Nu e deloc plăcut să te trezești în miezul nopții și să nu mai poți adormi. Dacă ai pățit acest lucru, atunci sigur știi cât este de enervant să te întorci pe toate părțile, să-ți fie somn și cu toate acestea să nu poți să dormi.
Finn Knudston, un băiețel de doi ani, a avut însă un motiv solid pentru a coborî din pat în miezul nopții. Cel mai bun prieten al său, câinele familiei pe nume Brutus, dormea lângă el, pe podea. Camera de supraveghere a surprins momentul în care Finn coboară din pat și se întinde pe podea alături de câine.

În filmarea publicată de părinții săi, Finn poate fi observat cum își ia păturica, coboară din pat și se așază pe salteaua de pe podea alături de boxer. În timp ce Brutus abia dacă se mișcă, băiețelul de doi ani se străduiește să-și găsească locul și chiar îl folosește pe bunul său prieten pe post de pernă.

Fie că dorm în patul câinelui, pe podea, în patul lui Finn, ei dorm mereu împreună”, a declarat Page, mama băiatului, despre relația apropiată dintre fiul său și câinele familiei.

După ce l-a găsit dormind pe podea lângă câine, Paige a verificat camera.
Filmarea amuzantă îl arată pe Finn cocoțat pe Brutus, în timp ce câinele în vârsta de patru ani abia dacă schițează o mișcare.

Citește și: 30 de imagini care surprind prietenia specială dintre copii și animale. Secvențe dintr-o lume perfectă


La început, Brutus dormea pe covor, lângă pătuțul lui Finn. Dar de când Finn doarme într-un pat obișnuit, Brutus a început să se urce în pat și să doarmă alături de el în fiecare noapte. Parcă s-ar fi așezat lângă el ca să aibă grijă să nu cadă din pat”, a mai declarat mama pentru Boredpanda.
Doar după ce Finn a început să coboare din pat peste noapte a început și Brutus să doarmă pe podea.

Paige, care este asistentă medicală, a spus că Brutus a dormit întotdeauna alături de micul său prieten pentru că „simte că are nevoie de extra protecție”.

Ea a explicat că atunci când era însărcinată în 20 de săptămâni cu Finn, ecografia a arătat că băiețelul are un defect al inimii numit transpoziție de vase mari. Familia a fost norocoasă să descopere acest lucru înainte de naștere pentru că altfel „nu ar fi fost alături de noi astăzi”, a  spus mama.

Finn a trecut printr-o operație la inimă când avea 11 zile și s-a descurcat de minune, dar după șapte săptămâni au apărut complicații neașteptate care au necesitat o altă operație”, a declarat mama.
După ce băiețelul a fost externat din spital și a ajuns acasă, „parcă Brutus a simțit că Finn avea nevoie de monitorizare atentă și a fost mereu alături de el încă de atunci”, a mai spus Paige.




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod