Valentine's Day. Cadoul perfect pentru fiecare zodie

Aceste idei de cadouri de Valentine's Day au fost scrise în stele!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O experiență.

Cei născuți sub semnul Berbecului sunt dornici, dinamici, rapizi și competitivi. Cu alte cuvinte, oamenilor Berbec le place să facă lucruri noi și adoră provocările.

Pentru Berbec, alege o activitate distractivă care poate fi tranformată într-o competiție. O invitație la un curs de gătit interactiv sau la escape room poate fi o idee minunată dacă ești în căutarea cadoului perfect.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ceva drăguț pentru casă.

Taurii sunt puternici, de încredere, senzuali și creativi și se știe că le plac lucrurile cele mai fine în viață.

O farfurie pentru brânză în formă de inimă este amestecul perfect de practic și romantic, iar asocierea cu o selecție de brânzeturi și o cutie de bomboane din ciocolata preferată poate fi cadoul ideal. 

Citește și: Ziua Îndrăgostiților. Ce așteptări au zodiile de Valentine's Day

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O modalitate de a se exprima.

Cei născuți sub semnul Gemenilor sunt versatili, expresivi, curioși și amabili. Gemenii sunt plini de povești amuzante și subiecte de conversație ingenioase.

Un notebook elegant este o sursă de creație perfectă pentru un Geamăn expresiv.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ceva sentimental.

Racii sunt intuitivi, sentimentali, plini de compasiune și protectori, așa că adoră lucrurile care alese cu grijă și care le arată că îți pasă cu adevărat. Primești puncte bonus dacă e ceva pentru casa lor, Racii iubesc spațiile confortabile.

Un tablou personalizat cu harta stelelor din noaptea în care v-ați întâlnit sau de la primul sărut este un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Leu(22 iulie - 22 august)

Un accesoriu pentru poza perfectă de pe Instagram.

Leii sunt serioși, deschiși la minte, pasionali și siguri de sine. Dar, sunt și regii rețelelor de socializare.

Un Ring light pentru poze este cadoul perfect pentru ei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O oportunitate de a se relaxa.

Fecioarele sunt practice, loiale, blânde și analitice. Dar, sunt și persoane care se neglijează.

Prin urmare, o ședința la spa este o modalitate excelentă de a le ajuta să se relaxeze și să se răsfețe. Îți vor mulțumi mai târziu.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Un coș plin cu lucrurile pe care le adoră.

Balanțele sunt sociabile, corecte, diplomate și pline de har. Dar, sunt, de asemenea, foarte atente în ceea ce privește romantismul și micile atenții.

Un coș de cadouri inspirat le va aduce cu siguranță zâmbetul pe față. Dacă nu dorești să cumperi ceva prefabricat, creează singur/ă un coș cu deliciile sale preferate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Orice lucru parfumat.

Scorpionii sunt pasionali, încăpățânați, inventivi și curajoși. Și, de asemenea, sunt cunoscuți pentru că le place orice are legătură cu parfumul.

Un parfum este una dintre cele mai comune idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, așa că ai putea încerca totuși ceva mai original. Popularele lumânări Homesick sunt perfecte și se găsesc într-o mulțime de variante.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O modalitate de a înregistra amintiri fericite.

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt extrovertite, optimiste, amuzante și generoase și sunt adesea sufletul petrecerii.

O cameră polaroid cu poze la minut este cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților. Le va permite să-și înregistreze amintirile fericite cu tine, precum și cu prietenii și familia.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un memento discret care să-i reamintească să aibă mai multă grijă de sine.

Capricornii sunt serioși, independenți, disciplinați și tenace. Și, probabil, sunt cei mai muncitori oameni pe care îi cunoști.

O carte cu sfaturi pentru îngrijirea de sine este o modalitate excelentă de a-i reaminti să-și găsească timp pentru relaxare după munca grea. Au nevoie de ea, dar pur și simplu nu o cer.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ceva misterios.

Cei născuți sub semnul Vărsător sunt profunzi, inventivi, originali și nu fac compromisuri.

Vărsătorii iubesc orice lucru ciudat și neobișnuit. De aceea, datorită aspectului său misterios, o lampă lună 3D este perfectă pentru a-i stimula imaginația și creativitatea. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Un cadou ciudat, dar grijuliu.

Peștii sunt afectuoși, empatici, înțelepți și artistici. Dar, sunt și mari fani ai oricărui lucru ciudat prin care îi arăți că îți pasă.

O sticlă de apă cu cristale vindecătoare este un cadou minunat pentru orice nativ din Pești care este mereu în mișcare. Îi reamintește să rămână hidratat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod